REDUCERI DE IARNĂ LA MANIER

Reducerile de iarnă aduc un motiv în plus pentru ca tu să-ți îmbogățești garderoba cu accesorii potrivite pentru anotimpul rece! Culorile neutre și nuanțele elegante sunt în vogă, de aceea am înghețat prețurile pentru modelele noastre cele mai căutate. 

Reduceri de iarnă în culori neutre!

 Geanta piele gri deschis GF1890
Geanta piele gri deschis GF1890

Alege o geantă din 100% piele naturală pentru a-ți asorta ținutele din acest sezon. Ce zici de modelul clasic, elegant și sofisticat GF1890? De o culoare gri deschis, accesoriul este perfect pentru temperaturile reci. Griul accentuează senzația de iarnă și este adesea o alegere populară atunci când vine vorba de culorile la modă din anotimpurile mai reci. Asortează o ținută feminină cu geanta aceasta pentru a obține un look inedit. Adaugă o eșarfă potrivită și defilează cu stil iarna aceasta!

Poți comanda geanta de aici.

Albastrul revine! 

 Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803
Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803

Un alt accesoriu la modă este geanta tip rucsac. Cu o structură ușor rigidă pentru o formă fixă a genții, modelul impresionează prin detaliile aurii și designul inedit. Modelul poate fi asortat ținutelor smart casual. Un avantaj în plus îl reprezintă faptul că poate fi purtat atât ca geantă, cât și ca rucsac, datorită mânerelor flexibile și detașabile. Am menționat că nuanțele de bleumarin au fost recunoscute drept culorile anului 2020? Te-a cucerit? Comandă gentuța diferită de aici și profită de reducerile de iarnă! 

Rucsacul perfect pentru tine!

 Rucsac dama piele naturala bleu GF1900
Rucsac dama piele naturala bleu GF1900

Cine-a spus că iarna nu se pot purta rucsacurile? Accesoriul este practic și util pe temperaturi scăzute, fiind suficient de spațios pentru a-ți depozita lucrurile necesare pentru o zi activă! Rucsacul bleu deschis este de o calitate superioară, fiind fabricat din piele naturală 100% în Italia. Modelul prezintă o structură rigidă și poate fi accesoriul care să-ți completeze perfect ținuta lejeră. 

Reduceri de iarnă pentru personalități îndrăznețe!

 Rucsac piele bleu imprimeu sarpe GF1632
Rucsac piele bleu imprimeu sarpe GF1632

Pentru stilurile nonconformiste, un rucsac elegant nu este suficient! În schimb, un rucsac cu un model diferit este preferat de clientele îndrăznețe! Pentru ele, propunem acest rucsăcel caracterizat de un sistem de închidere deosebit, cu un capac cu imprimeu de șarpe. Ruscăcelul îți poate deveni cel mai bun prieten în vremurile reci, fiind încăpător și practic nevoilor tale. Asortează-l așa cum îți place pentru a obține un look care să te reprezinte! 

Profită de reducerile de iarnă pentru a-l aduce în garderoba ta. Nu vei regreta!

Elegantă, indiferent de anotimp
 Geanta dama piele turcoaz GF1969
Geanta dama piele turcoaz GF1969

Pentru personalitățile rafinate, recomandăm un model simplu, în culoarea anului. Alege o geantă din piele naturală de culoare turcoaz pentru ținutele tale din acest anotimp. Simplitatea poșetei emană delicatețe și sinceritate. Meriți o geantă care să te pună în evidență. 

Reducerile de iarnă sunt pe sfârșite. Profită chiar acum pentru a-ți achiziționa accesoriul preferat! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus