Top 3 combinații de culori pentru outfit-ul tău

Deși la începutul anului Ultimate Grey și galbenul vibrant au fost declarate ca fiind culorile anului, află ce combinații de culori poți folosi pentru outfit-urile tale. Combinațiile de culori s-au dovedit a fi o adevărată provocare în rândul pasionatelor de modă din acest an. Ceea ce într-adevăr rezultă a fi un adevărat act de curaj, în special pentru cine are frica de a încerca ceva nou. Ei bine, dacă până acum aveai tendința să te asortezi în nuanțe pale, să apelezi la trucul „negrul se asortează la orice”, și alte minunății, află că nuanțele mai aprinse nu sunt chiar atât de greu de asortat. Bineînțeles dacă ții cont de anumite criterii. 😄

Combinatii de culori inedite
Combinatii de culori inedite

Top 3 combinații de culori

Cele mai uzuale combinații de culori sunt cele care nu ne dau bătăi de cap și care nu ne pun în dificultate. Tindem de cele mai multe ori să ne învârtim în zona noastră de confort, cu accesorii și ținute în nuanțe pale, cu care să mergem la sigur că nu arătăm banal. Dacă și tu faci așa, e timpul să abordezi o nouă perspectivă stilistică.

👇 Mai jos ai câteva exemple din care te-ai putea inspira pentru garderoba ta.

Genți damă piele albastre

Când spui genți damă piele albastre te gândești automat la un accesoriu într-o culoare foarte ușor de asortat. Ceea ce este foarte adevărat. Însă te-ai gândit să combini albastru cu portocaliu? Efectul este unul de invidiat. Tot ce trebuie să faci este să combini cele două culori în așa fel încât să fie un echilibru. Ai putea opta pentru o geantă de culoare albastră și o pereche de pantofi în aceeași nuanță, iar pentru culoarea ținutei optează pentru portocaliu. Aceasta ar fi una dintre opțiunile cele mai la îndemână. Dar ce ai zice dacă ai opta pentru o geantă portocalie? Se schimbă toată ecuația nu-i așa? Vei fi și tu surprinsă de rezultatul final.

Gentuta dama piele lucioasa oranj GF2436
Gentuta dama piele lucioasa oranj GF2436

Gentuțe și plicuri crem

O a doua categorie de gentuțe ar fi cele în nuanța crem. O culoare destul de întâlnită în garderoba multora dintre noi. Dar, ce ar fi să ieși din zona de confort și să o combini cu o ținută de culoare maro sau chiar și galben. Și că tot e sfârșit de vară, e timpul să profiți de privilegiile pe care ți le oferă acest sezon. Ia-ți garderoba la un control, găsește nuanțele potrivite și asortează-le. Nu vei regreta de alegerea făcută. Bucură-te de ținute cât mai lejere și îndrăznețe.

Genți damă roșii

Și cum nu putem încheia astfel acest articol, reamintim de celebra combinație între roșu și albastru, fiind și una dintre cele mai apreciate și elegante alegeri. Și dacă nu știai de această combinație, e timpul să o încerci și tu. Te miri de cât de bine pot arăta cele două culori împreună. Pe lângă eleganța de care ai parte, stilul și bunul gust de care dai dovată va fi apreciat de toți. Așa că nu mai sta pe gânduri și asortează-te cu aceste două culori.

Geanta piele rosie GF2256
Geanta piele rosie GF2256

Cam atât pentru astăzi. Te așteptăm și săptămâna viitoare cu un nou subiect de abordat.

🌈 PS: Tu ce culori mai combini în garderoba ta? Scrie-ne în comentarii ce nuanță te inspiră cel mai mult atunci când îți alegi outfit-ul zilei.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus