Atitudinea ta dictează stilul. Află ce ți se potrivește

Atitudinea ta contează! Nu știi cum să-ți exprimi personalitatea prin stil? În acest articol îți vom oferi câteva sfaturi pentru a te ajuta să-ți găsești geanta potrivită atitudinii tale. Dacă vrei, poți arunca o privire și asupra articolului în care îți spunem ce tip de genți se potrivesc stilului tău vestimentar.  

Atitudinea ta este provocatoare?

Pentru personalitățile diferite, care vor să iasă din tipar, o geantă precum modelul GF1539 este perfectă, indiferent de ocazie. Oricum alegi să o asortezi, suntem convinși că îți va ieși o ținută GENIALĂ! Accesoriul este înzestrat cu o compartimentare generoasă, deci este ideal pentru o zi încărcată, dar și pentru o seară de petrecere continuă. Dotată cu un sistem de închidere pe bază de fermoar, geanta este accesoriul sigur pe care îl căutai pentru a te acompania zilnic.

 Geanta dama piele argintie GF1539
Geanta dama piele argintie GF1539

Geanta elegantă pentru gusturile rafinate!

Culorile pastelate sunt cele mai potrivite pentru atitudinile stilate, care vor să emane simplitate și eleganță prin accesoriile și ținutele utilizate. De aceea, recomandarea noastră pentru atitudinile de acest fel este modelul GF2134. Simplu în design, însă extrem de practic, modelul de față este extraordinar de asortat ținutelor care te caracterizează. Pe lângă faptul că este suficient de încăpător încât să te ajute în viața de zi cu zi, geanta taupe este și inteligent compartimentată. Designul lejer este completat de buzunarele exterioare, plasate pe partea frontală. Look-ul obținut este unul smart casual dacă alegi să porți geanta drept rucsac. Stil la puterea a doua, spunem noi!

 Geanta piele taupe GF2134
Geanta piele taupe GF2134

Classic is always a good attitude! 

Conferă un plus de siguranță energiei pe care o emani și cucerește prin accesoriul potrivit ție! Alege o geantă precum modelul GF1192 dacă te regăsești în atitudinea îndrăzneață. Potrivită atât pentru un look business, dar și pentru evenimente speciale, geanta este exact ceea ce cauți. O să-ți devină prietena cea mai bună și o să te acompanieze în cele mai importante momente. De o culoare deosebita, poșeta excelează în domeniul utilității. 

 Geanta dama piele verde inchis GF1192
Geanta dama piele verde inchis GF1192
Atitudinea ta e smart-casual?

Gentuța neagră GF1175 este perfectă pentru zilele de facultate, dar și pentru ieșirile business. Impresionează prin design și culoare pură, dar mai ales prin mărime. Indiferent de anotimp sau de ocazie, știi că te poți baza pe acest model pentru a te scoate din tipare. Eleganță, rafinament și îndrăzneală exprimate prin simplitate – acestea sunt cuvintele care pot descrie așa cum trebuie sentimentul pe care o să ți-l ofere purtarea acestei gentuțe. 

 Gentuta dama piele neagra GF1175
Gentuta dama piele neagra GF1175

Gentuța cu atitudine!

Așa cum esențele tari se țin în sticluțe mici, așa și atitudinile puternice au nevoie de o geantă pe măsură. Imprimeul de șarpe, accesoriile diferite și culoare puternică emană îndrăzneală și curaj. Obține un look inedit și diferențiază-te de obișnuit prin poșetuța verde GF2203. Nu vei regreta!

 Gentuta dama piele verde GF2203
Gentuta dama piele verde GF2203

Tu cu ce geantă te vezi în mână?

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus