Culoarea anului 2020 – Albastru Clasic

Culoarea anului acestuia reinstituie clasicul în garderoba pasionatelor de fashion. Trecând de la un corai energic către o culoare mai serioasă, 2020 se anunță un an elegant și rafinat. Ai aflat deja care sunt accesoriile care se poartă anul acesta, iar acum vei afla cum poți să-ți îmbunătățești stilul adăugând o poșetă de culoarea anului în ținutele tale. Culoarea aleasă de Institutul Pantone sugerează nuanța cerului la amurg și a fost o inspirată de valurile oceanului.

Nuanța anului 2020 este una clasică, timeless și elegantă prin simplitate. 

Gama de genti albastre
Gama de genti albastre

Casual – culoarea anului în ținute de zi cu zi

 Geanta piele albastru inchis GF1450
Geanta piele albastru inchis GF1450

Compact, util și inedit, accesoriul din piele naturală de culoare albastră este potrivit pentru ținutele tale zilnice. Asortează gentuța ținutelor casual sau chiar smart-casual și vei obține un look ieșit din tipare. Profită de compartimentarea gentuței pentru a-ți organiza lucrurile necesare pentru zilele tale activă. Practică atât la locul de muncă, cât și la ieșirile cu prietenele, poșeta îți va deveni companion de viață în perioada următoare. 

Chic și la petreceri 

 Gentuta piele albastra tip plic GF1507
Gentuta piele albastra tip plic GF1507

Ai nevoie de un look stilat, indiferent de ocazie. Așa că nu uita să adaugi culoarea aflată în tendințe anul acesta și în ținutele tale de party. Alege o gentuță tip plic cu nuanțe sidefate pentru a întoarce privirile la evenimentele la care trebuie să participi. Pregătește-ți rochia elegantă și machiajul fermecător, adaugă accesoriile potrivite și fii gata să strălucești!

La birou sau la facultate – geanta de care nu te vei putea despărți

 Rucsac piele albastru electric GF1444
Rucsac piele albastru electric GF1444

Fie că ai o viață agitată înconjurată de munca de la birou sau de materia din sesiune, știi că te poți baza pe rucsăcelul albastru din piele naturală 100%. De o calitate superioară și prezentând o structură rigidă, rucsacul deține avantajul de a putea fi purtat atât pe spate, drept un ghiozdănel, cât și pe umeri, luând ușor forma unei gentuțe stilate. Nu te-a cucerit încă? Atunci aruncă o privire și asupra detaliilor unice care caracterizează modelul. Intră aici pentru a vedea mai multe informații despre produs. 

Albastru clasic – poartă culoarea anului, indiferent de ocazie

 Geanta dama piele albastra GF2107
Geanta dama piele albastra GF2107

Meriți să fii elegantă mereu! De aceea, îți propunem un accesoriu cu care vei ieși din tiparele plictisitoare și care îți va completa atitudinea fashion, indiferent de moment. Adaugă în garderoba gentuța din noua noastră colecție și nu vei regreta! Designul deosebit și calitatea superioară o recomandă, iar aspectul classy îi aduce un plus de delicatețe. Știi deja cu ce să o asortezi? Atunci o poți comanda de aici și o primești cu livrare gratuită, în doar 24 de ore! 

culoarea albastru

Te-au fermecat gentuțele purtătoare de culoarea anului 2020? Atunci nu mai aștepta! Comandă-le cât mai repede pentru a începe să le afișezi cu grație!

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Gentuțe înflorate pentru primăvara aceasta! - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus