„August” zilele cu noi

„August” zilele cu Manier și accesorii din piele naturală. E sezonul în care mai poți profita de zilele călduroase și de outfit-uri cât mai îndrăznețe. Gustă și tu din inspirația ultimei luni de vară și accesorizează-te cu genți damă piele.

Vrei să fii în pas cu moda și în același timp să te simți lejeră? Ei bine, află că rucsacul este cel mai potrivit pentru a-ți rezolva această problemă. Chiar și creatorii de modă includ acest accesoriu în defilări.

Zilele cu Manier
Zilele cu Manier

August” cu Manier

În ultima perioadă tot mai apreciat a fost rucsacul. Și asta datorită ușurinței cu care îl poți asorta. Cel puțin cu rucsacurile din gama de rucsacuri damă negre nu ai cum să dai greș. Combinațiile în care îl poți accesoriza sunt diverse, iar uneori pare că nici nu îl ai la cât de practic rezultă a fi. Însă, chiar dacă rucsacul a devenit „celebru” în ultima perioadă, să nu uităm și de restul accesoriilor care ne completează ținutele. Gențile spre exemplu, clasicele genți care sunt nelipsite din garderoba noastră și care ne fac ziua mai bună și outfit-urile mai elegante. Te-ai putea lipsi de un asemenea accesoriu? Cu siguranță nu. Sau gentuțele și plicurile pentru ocaziile speciale. Cum ai putea să nu ai asemenea accesorii în garderoba ta? Mai jos îți vom propune câteva idei de accesorii pe care trebuie să le achiziționezi dacă îți dorești să ai o garderobă asortată.

🎒 „August” zilele cu rucsacuri Manier

Fie că ești adepta unui stil mai elegant sau îți place să te asortezi mai casual, rucsacul completează perfect orice ținută. Deci se merită să îl ai la tine în garderobă. Îți poți asorta outfit-urile cu ușurință, iar în privința spațiului de depozitare nu trebuie să îți mai faci griji.

Un exemplu ar fi rucsacul GF3139, extrem de rafinat și într-o nuanță care te cucerește instant.

Rucsac dama piele bej GF3139
Rucsac dama piele bej GF3139

👜 „August” zilele cu genți Manier

În ceea ce privește gențile, ai de unde alege din multitudinea de variante disponibile pe site. Fie că preferi culorile vii, nude, cu imprimeu, fără, modele simple, modele mai complexe, la noi pe site le găsești cu ușurință. Important e să îți găsești modelul favorit și care să se asorteze ținutelor tale. Ce zici? Te încumeți să accepți provocarea de a-ți găsi geanta perfectă?

👝 „August” zilele cu gentuțe și plicuri Manier

Iar dacă te gândești la accesoriile de tipul gentuțe și plicuri, poți alege, de asemenea, din colecția noastră. Orice ocazie merită un outfit accesorizat cu cele mai cool gentuțe. În special dacă ai un eveniment important, unde vor fi prezenți cunoscuți de ai tăi. Nu ai cum să nu impresionezi cu accesoriile tale. Ești de acord?

Gentuta piele maro deschis imprimeu crocodil GF2852
Gentuta piele maro deschis imprimeu crocodil GF2852
Gentuta piele tip plic roz prafuit GF3083
Gentuta piele tip plic roz prafuit GF3083

Deci, dacă am stabilit că orice ar fi, trebuie să ai o garderobă completă, e timpul să iei măsuri. Intră pe site, alege-ți modelele care îți sunt pe plac și plasează o comandă. În 24 de ore te vei bucura de ținute asortate cu accesorii din piele naturală.

Te așteptăm și săptămâna viitoare cu noi subiecte fashion de abordat. Până atunci, inspiră-te de pe blog-ul și intră pe site-ul nostru să vezi ce noi accesorii au mai apărut.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus