Top 3 rucsacuri pe care să le porți în 2021

Rucsacul a devenit accesoriul cel mai purtat în acest sezon, de aceea am făcut un top 3 rucsacuri pe care să le porți. Acesta a devenit preferatul tuturor, indiferent de vârstă sau ocazie. Și asta datorită ușurinței cu care îl poți asorta garderobei tale. Fiind un accesoriu nu foarte complex, ci din contră, util și generos, a devenit preferatul multora dintre noi. Iar un top al celor mai căutate modele de rucsacuri probabil te-ar ajuta să-ți alegi accesoriile și în funcție de ceea ce se poartă.

Top 3 rucsacuri pe care să le porți

Astfel că, dacă rucsacul a devenit printre accesoriile nelipsite din garderoba multora, de ce să nu fie prezent și în garderoba ta. Știm că e aproape imposibil să nu se regăsească deloc în garderoba fiecăruia, însă noi propunem un top de 3 astfel de accesorii pe care să le ai. Fiind ocazii speciale, ori pur și simplu o plimbare de seară, trebuie să ai de unde alege din colecția ta de rucsacuri damă.

Rucsacul negru

Orice ar fi, rucsacul negru nu trebuie să lipsească din garderoba ta. Mereu util și gata de asortat oricărei ținute, a cucerit garderoba tuturor. Astfel poate cuceri și garderoba ta. Așa că de ce să nu faci o achiziție în acest sens. Clasicul negru care se asortează la orice, va fi soluția salvatoare în orice situație. GF1940, aparent simplu, dar cu un design unic, cu siguranță vei atrage privirile asupra ținute tale. Deci încearcă și tu varianta asta într-o combinație de jeans cu o bluză vaporoasă. Vei fi elegantă și asortată mereu.

Rucsac dama piele neagra GF1940
Rucsac dama piele neagra GF1940

Rucsacul bucket

Acest model de rucsac este mai rar întâlnit în garderoba unei femei. Asta pentru că tindem să evităm lucrurile care ne scot din zona de confort. Însă, ceea ce nu știai despre aceste tipuri de rucsacuri, te va face să le achiziționezi instant. Având un design puțin mai complex datorită sistemului de închidere, îți poți asorta întreaga garderobă. În plus, spațiul de depozitare este unul generos. Astfel că îl poți lua cu ușurință în micile tale escapade, fără să ai grija unui bagaj de mână. Asortează-l outfit-urilor tale și vei vedea rezultatul.

Rucsac piele naturala verde fistic GF1144
Rucsac piele naturala verde fistic GF1144
Rucsacul sport

Și nu cel din urmă, rucsacul sport. Poți opta pentru acesta atunci când plănuiești să faci o mică plimbare pentru a te relaxa. Îți vei putea pune cu ușurință lucrurile necesare, și cel mai important, vei fi asortată corespunzător. După cum îi spune și numele, este un accesoriu potrivit pentru ținutele mai lejere, casual, de zi cu zi. Te vei simți complet accesorizată și cel mai important, nu trebuie să îți mai faci griji în privința spațiului de depozitare.

Rucsac dama piele naturala bleu GF1900
Rucsac dama piele naturala bleu GF1900

Tu ce fel de rucsac preferi? Clasic, elegant sau mai lejer? Orice ar fi, nu trebuie să te lipsești de un accesoriu precum rucsacul. Chiar dacă de preferat sunt gențile clasice, beneficiile unui rucsac nu le poate înlocui orice accesoriu. Așa că fă un pas în această privință și adaugă garderobei tale gama de rucsacuri esențiale unui stil cât mai divers.

🤩 Te așteptăm și săptămâna viitoare cu noi sfaturi stilate și benefice garderobei tale.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus