Summer sale cu extra oferte

Summer sale a inceput pe Manier si vine cu extra oferte la produsele tale favorite. Am pregatit pentru tine o extra reducere de 10% de care poti beneficia daca aplici codul VARA la finalizarea comenzii. Poti avea produsele favorite acum la super pret de vara. Nu te incanta ideea? Hai sa iti aratam ce produse poti achizitiona acum la reducere, dar si care ar fi cele mai potrivite pentru aceasta vara.

🌞 Cod VARA -10% reducere

Trebuie sa profiti de aceasta reducere pentru a-ti achizitiona produsul favorit. Fie ca intri in zona de reduceri sau in oricare alta pagina de produse de pe site, poti beneficia de extra reducerea de 10% daca aplici cuponul VARA la finalizarea comenzii. Reducerile de vara parca sunt cele mai satisfacatoare din an, dar si cele mai necesare . Asta pentru ca avem nevoie continuu sa aducem o schimbare in garderoba. Iar schimbarea aceasta trebuie sa vina la pachet cu o sesiune de shopping.

Spuneam mai sus ca iti vom arata ce produse poti achizitiona in cazul in care nu ai nici o idee. Haideti sa aflam care sunt acestea si cum le poti asorta.

Genti de dama din piele naturala

Clasicele genti din piele nu se vor demoda niciodata, Astfel ca se va dovedi a fi o investitie destul de buna pe perioada verii, mai ales daca le si prinzi la reducere. Le poti asorta oricarui tip de outfit, casual, elegant, de zi cu zi. De asemenea, daca vrei sa iesi neaparat in evidenta vara aceasta, iti recomandam sa achizitionezi modele colorate, chiar si cele cu imprimeu. Mereu in tendinte si gata sa scoata si cel mai banal outfit in evidenta.


Geanta piele lacuita galben pal GF2253

Geanta dama piele galbena GF2987

Te poti inspira si din gama de gentute si plicuri. Cu siguranta ai nevoie de un accesoriu chic pentru un eveniment special. Vara e plina de ocazii speciale care merita o atentie mai speciala si un accesoriu pe masura. Asigura-te ca ai toate cele necesare pentru a te simti complet accesorizata. Daca nu, e timpul pentru o sesiune de shopping. Astfel profiti si de codul promotinal VARA care iti ofera un discount de -10%.

Accesorii de baza la extra oferte

Poti profita de reducerile verii pentru a-ti achizitiona si o curea din piele, sau de ce nu chiar si un portofel. Aceste accesorii vor fi mereu prezente in garderoba fiecaruia. Astfel ca de ce sa nu profiti si sa le achizitionezi chiar acum la reducere.

Pe langa reducere te poti bucura de o livrare super rapida, in doar 24 de ore, la produsele in stoc. Pe langa asta, ai o gama larga de produse de peste 3000 de modele de unde sa alegi, toate de o calitate superioara ce vin insotite de un certificat de garantie.

Tu ce idei ai pentru a-ti accesoriza garderoba de vara? Daca nu te-ai decis pentru ce accesorii vei opta, grabeste-te sa prinzi codul de reducere activ si sa beneficiezi de o extra reducere de -10%. Intra chiar acum pe site si alege din oferta variata de produse gata sa iti faca vara perfecta.

Ne bucuram ca ti-am putut fi de folos si cu acest articol si te asteptam si data viitoare cu noi idei si sfaturi stilate.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus