Cadoul perfect de Crăciun? Uite câteva idei!

Și tu cauți cadoul perfect de Crăciun? Atunci ai ajuns unde trebuie! Chiar dacă ești în căutarea unui accesoriu pentru prietena ta cea mai bună sau încerci să găsești ceva pentru ținuta ta de sărbători, în acest articol îți oferim câteva idei și sfaturi în materie de fashion. Știi deja ce genți se poartă acum, deci poți trece deja la ce cadouri poți oferi anul acesta. 

Ce poți oferi cuiva care cunoaște tendințele? Un cadou grațios ar putea fi o geantă de mână, un plic strălucitor sau o geantă clasică. Gențile de mână din piele naturală sunt o investiție calitativă și de durată cu care nu poți da în bară de sărbători. 

Cadoul perfect de Crăciun? – un accesoriu elegant!

 Geanta dama piele bleu GF1053
Geanta dama piele bleu GF1053
 Geanta dama piele rosie GF1052
Geanta dama piele rosie GF1052

Poți opta pentru un accesoriu minimalist care să inspire rafinament și bun gust de la prima vedere. Alege să dăruiești gentuța albastru prăfuit sau cea roșie pentru a o asorta ținutelor tale de Crăciun. Modelul prezintă un design deosebit și o structură ușor rigidă pentru a menține o formă deosebită. Închiderea metalică pe partea frontală oferă genții un aspect luxuros și unic. În plus, poșetuța este dotată cu o curea detașabilă care permite purtarea acesteia în mână, pe braț sau pe umăr.

„All I want for Christmas is…”

Dacă nu se află deja pe lista ta de cadouri dorite, atunci îți sugerăm să adaugi gentuța din piele naturală 100% GF1379. Perfectă pentru plimbările cu prietenele, dar și pentru zilele de muncă încărcate, modelul acesta este recomandat ținutelor smart-casual. Încăpătoare, bine compartimentată și cu un model deosebit, acest model impresionează prin detaliile argintii. Găsești geanta în mai multe culori pe site-ul nostru, o comanzi și ajunge sub bradul tău cât ai spune „cadou de Crăciun”. 

 Geanta piele bleumarin imprimeu GF1379
Geanta piele bleumarin imprimeu GF1379

Alege ceva diferit! Cadoul perfect de Crăciun poate fi sidefat.

 Geanta piele roz sidefat GF2119
Geanta piele roz sidefat GF2119

Dacă nu te-ai identificat cu modele prezentate până acum, poți să adopți un stil unic și să-ți accesorizezi ținutele cu un model ajuns de curând pe site-ul nostru. Geanta sidefată GF2119 este perfectă pentru un look de sărbătoare. Poate constitui și cadoul ideal pentru o iubitoare de stil. Interiorul genții este format dintr-un compartiment detașabil de culoare roșie, din material textil. Geanta poate fi purtată flexibil pe braț, pe umăr și chiar în mână.

Cadoul perfect nu exis…?

 Geanta piele naturala taupe GF2069
Geanta piele naturala taupe GF2069

Știm că poate fi dificil să treci rapid peste luna cadourilor și a cumpărăturilor, de aceea îți sugerăm să mergi la sigur cu un accesoriu clasic pentru cadoul mult căutat. O geantă precum cea taupe e o achiziție atât de importantă în această perioadă: poate fi cadoul ideal pentru a-ți face cea mai bună prietenă fericită! Geanta de piele naturală GF2069 reprezintă un accesoriu atât de potrivit pentru iarnă, dar și restul anotimpurilor. Este ușor de purtat și are un design practic și elegant. Pune-o sub brad și așteaptă reacția fericită!

Plicul potrivit pentru personalitatea ta!  

Un alt accesoriu necesar să apară pe lista ta de cadouri de Crăciun este plicul roșu matlasat GF2051! Ce ți-ai putea oferi cu dragoste și loialitate? Acesta nu doar că oferă un look clasic și rafinat ținutelor tale christmassy, ci adaugă și un plus de stil sărbătorilor tale!  

Culoarea roșiatică e perfectă pentru sezonul bucuriei și poate să îți descrie personalitatea exact așa cum e: plină de speranță, veselă și delicată. 

 Plic piele matlasat rosu GF2051
Plic piele matlasat rosu GF2051

Cadoul perfect e la un clic distanță! Lasă-te inspirată de selecția de accesorii superbe și alege piese versatile care se vor potrivi oricui. Sunt cadourile cu care mergi la sigur! 

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: De Crăciun, dăruiește stil și eleganță! - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus