Care sunt cele mai dorite genți?

Vrei să afli care sunt cele mai dorite genți? Noi știm că un accesoriu precum poșeta te poate scoate din situații de criză și că te ajută la nevoie. De aceea, venim în ajutorul tău cu acest articol în care o să descoperi care sunt cele mai dorite și practice genți. Citește în continuare pentru a descoperi accesoriul care te ajută în orice situație.

Cele mai dorite genți

Genți din piele naturală
Genți din piele naturală

De regulă, orice femeie are în garderoba sa un accesoriu precum o geantă. Și oricât de greu ar fi să stai deoparte de tentația de a fi în pas cu moda, nu ai cum să reziști. Însă, noi avem un sfat pentru tine. Dacă tot cazi pradă tentației de a cumpăra cele mai noi modele de accesorii, alege pielea naturală. Faci o achiziție de durată, iar calitatea produsului își va pune amprenta și pe garderoba ta. Geanta din piele naturală va fi o investiție pe termen lung, iar acest lucru nu o spunem doar noi, ci și clientele mulțumite de astfel de accesorii. Poți citi despre motivele pentru care se merită să achiziționezi o geantă din piele aici.

Setul manier nu trebuie să lipsească niciodată

Așadar, revenind la subiectul celor mai dorite genți, vei afla în rândurile de mai jos care sunt acestea. Dacă ai să întrebi pe cineva ce este un set o sa îți răspundă că este un pachet format din mai multe produse, ceea ce este adevărat. Probabil, atunci când îți achiziționezi un astfel de accesoriu de gândești la cât de practic va fi. Ei bine, seturile manier sunt rezolvarea la întrebarea gentuță sau plic. GF2559, fiind compus dintr-o gentuță, un plic și un port-monede, este mai mult decât perfect. Practic este setul salvator, ești la birou si după ai un date și nu mai ai timp să te gandești ce plic să alegi? Faci repede o magie și gentuța ta se va transforma într-un plic. Urci în mașină cu o geantă și cobori cu un plic.


Gentuta piele roz prafuit GF2559
Gentuta piele roz prafuit GF2559

Gentuța are o curelușă reglabilă pentru a o putea purta atât pe umăr sau tip „poștaș”. Plicul are o curea metalică argintie și foarte elegantă care se asortează ușor cu orice tip de accesoriu, dar bineînțeles poate ține și loc de accesoriu.

De asemenea setul nostru vine și cu un port-monede simpatic pe care l-ai putea purta și precum o carcasa pentru căști, deci este un dublu câștig. Acest port- monede are un sistem de prindere ingenios astfel încât să îl poți prinde de gentuță. De asemenea, îl poți folosi pentru depozitarea cheilor. Astfel, nu le vei mai pierde prin geantă și nu vei mai irosi timpul, inutil, cotrobăind după ele.

Nu te-am convins încă de faptul că setul acesta descrie perfect cuvintele util și multifuncțional?

Setul din piele te salvează din orice situație neprevăzută. O ținută casual poate deveni repede una elegantă dacă o asortezi corect cu o pereche de pantofi cu toc și un plic. Desigur, asta dacă ai un set precum GF2561.


Gentuta piele maro deschis GF2561
Gentuta piele maro deschis GF2561

Genți mari – pentru lucruri bine depozitate

În caz că în unele zile ai nevoie să iei cu tine mai multe lucruri, la Manier.ro găsești geanta perfectă care să fie în ton cu preferințele tale. Geanta în care poți pune liniștită o agendă, un caiet sau un laptop, dar, în același timp, să fie și gentuța asortată pentru plimbarea din parc de după. Un asemenea model ar fi GF2860. Plin de eleganță și în același timp, practic.

Gențile mari sunt modalitatea perfectă de a folosi o poșetă într-o manieră elegantă și smart, pentru ca este stilată și foarte încapătoare. Practic, este opțiunea perfectă în cazul în care vrei să înlocuiești rucsacul și să ai tot un accesoriu la fel de util și încăpător.


Geanta piele gri deschis GF1132
Geanta piele gri deschis GF1132

Geanta dama piele roz prafuit GF2860
Geanta dama piele roz prafuit GF2860

La fel putem spune și despre modelul GF1132. Practică și încăpătoare, este geanta perfectă pentru zilele aglomerate.

Completează totul cu un portofel manier

Pentru a avea un outfit complet, poți adăuga în geantă un portofel care să țină totul bine organizat. Acum, depinde doar de tine cum vrei să arate portofelul. Noi avem o multitudine de astfel de accesorii, de diferite culori și mărimi. Mai mare sau mai mic oricum este bine venit.

Dacă dorești, poți merge pe monocromatică și portofelul să fie de aceeași culoare cu gentuța aleasă, sau te poți juca cu nuanțele. Mic sfat: pentru a ști care culori sunt complementare ai putea folosi „roata culorilor”. Astfel, nu vei da greș cu alegerea făcută.

Pentru geanta GF1132 ai putea alege PTF127, în aceeași nuanță, însă texturi diferite. Se vor completa perfect.


Portofel din piele gri impletita PTF127
Portofel din piele gri impletita PTF127

🤔 Acestea fiind spuse, ce produse vei prefera de acum înainte? Spune-ne în comentarii ce geantă îți lipsește din garderobă și te așteptăm și săptămâna viitoare cu o nouă doză de inspirație marca Manier. 💥

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus