Geanta perfectă pentru călătorii

Căutați geanta perfectă pentru călătorii care să fie elegantă, chic și practică în același timp? Ai nevoie de o geantă cu identitate. Indiferent dacă explorezi un oraș nou sau te bucuri de o vacanță la plajă, o poșetă bine concepută este o parte esențială a garderobei tale de călătorie. Cunoaștem deja că valiza are locul ei de cinste când vine vorba de călătorii, dar în acest articol vom vorbi despre poșeta perfectă de voiaj, care de cele mai multe ori ne dă bătăi de cap. Ești curioasă să afli care sunt cele mai cool genți confortabile, încăpătoare și de calitate din magazinul nostru Manier? Citește mai departe articolul nostru și află care sunt cele mai chic modele de gentuțe destinate vacanțelor.

Genti de voiaj
Genti de voiaj

Geanta de voiaj

Călătoriile sunt îndrăgite de toată lumea, întrucât nu avem parte de asemenea experiențe în fiecare zi. Pentru că ne dorim întotdeauna ca înainte de a porni la drum să avem cu noi toate lucrurile pe care le considerăm necesare, geanta de voiaj face parte din categoria obiectelor asupra cărora trebuie să ne îndreptam atenția.

Atunci când vine vorba despre călătorii trebuie să alegi tot ce este mai bun pentru a-ți transporta cu grijă obiectele, dar în același timp fără a face compromisuri privind stilul. Dacă vrei să aflii cum poți călătorii cu stil chiar și când ai nevoie să iei cu tine mai multe lucruri, noi îți propunem 5 modele de genți perfecte pentru atunci când pleci într-o vacanță. Accesoriile Manier devin prietenele tale de călătorie și cele mai de ajutor atunci când ai nevoie.

Geanta de umar

Nu are rost să pleci într-un weekend cu o geantă de voiaj cât casa după tine, așa cum nu are rost să pleci două săptămâni în vacanță cu două perechi de pantaloni și o pereche de pantofi înghesuite într-o geantă. De aceea trebuie să fii atentă la modelul pe care îl alegi.

Geanta de umăr este cea mai funcțională dintre toate. Dacă ești genul care călătorește fără prea multe bagaje, modelul de geantă GF2168 este ideal pentru tine. Este un model chic, versatil și desigur, perfect de luat în vacanță. Design-ul este simplu și cu siguranță va fi un accesoriu apreciat. 


Geanta piele gri plumb GF2168
Geanta piele gri plumb GF2168

Geanta bowling

Geanta bowling style este un model potrivit pentru călătorii deoarece este mare și bine compartimentată. Modelul GF1819, din piele naturală este alegerea ideală, întrucât produsele realizate din piele naturală sunt durabile și îți oferă confort și siguranță ridicate. Știm prea bine că pentru femeile care apreciază calitatea, unul dintre cele mai dorite accesorii vestimentare este o geantă deosebită și cu un stil extraordinar. Dimensiunea genții permite purtarea indiferent de conformația corpului și este un model încăpător cu care vei întoarce, de asemenea, privirile.


Geanta piele mauve/alb/imprimeu crocodil GF1819
Geanta piele mauve/alb/imprimeu crocodil GF1819
Geanta tip-rucsac

Și ce fel de geantă să fie mai potrivită călătoriilor dacă nu rucsacul? Alege un model din piele naturală, rucsacul maro GF1765, un accesoriu fashion și practic. Faptul că este ușor de cărat, încăpător, durabil și bine compartimentat, necesită a face parte din garderoba oricărei femei. Avantajele fiind evidente și din punct de vedere fizic, modelul perfect care nu deformează postura.

Are un design elegant, ceea ce îl face ușor de purtat la diverse tipuri de ținută, indiferent dacă ai un stil sport, casual, office sau elegant. Nu trebuie să-ți faci griji, este rucsacul ideal care se potrivește oricărui tip de personalitate.


Rucsac piele naturala maro GF1765
Rucsac piele naturala maro GF1765
Geanta tip-sacoșă

Geanta tip-sacoșă are calitatea de a-ți completa orice ținută și poate fi stylish atât în sezonul cald cât și în sezonul rece.

Dacă vrei, în același timp, să te simți fashion și lejeră îți recomandăm geanta GF2797. Este o variantă elegantă, ultra-încăpătoare și confortabilă. Dacă și tu ești o persoană care transportă cu ea multe obiecte, vei avea nevoie de un astfel de exemplar. Geanta estedin piele naturală multicolor, cu un imprimeu par ponei senzațional, ce te scoate din anonimat. Poți investi fără nicio reținere în acest model, întrucât îndeplinește toate condițiile de a fi un accesoriu util și frumos. De asemenea aduce un plus look-urilor tale, fiind preferată și de marii creatori de modă.


Geanta piele multicolora imprimeu par ponei GF2797
Geanta piele multicolora imprimeu par ponei GF2797

Astfel, alege să ai întotdeauna genți îndrăznețe în garderobă, care pot fi utile în toate situațiile.

Gențile tip-borsetă

Tot in categoria genților de umăr se situează și gențile-borsetă. Pentru femeile care preferă accesoriile de dimensiuni mici, modelul GF2595 completează perfect ținutele casual.

Este ideală pentru călătorii, îți conferă sentimentul de libertate și de manifestare a energiei. Este de asemenea multifuncțională, ideală și pentru o petrecere tip cocktail, o plimbare cu bicicleta, dar și pentru o ieșire în oraș. Borsetade culoare grena este atrăgătoare, cu ea aduci o pată de culoare ținutei tale și este, de asemenea, extrem de practică. Starea de spirit fiind însuflețită de această culoare veselă. Cu siguranță este partenerul perfect pentru aventurile într-o vacanță.


Gentuta dama piele grena GF2595
Gentuta dama piele grena GF2595
Alege să fii stilată!

Dincolo de ce este considerat a fi la modă trebuie să nu uiți că stilul ești tu. Și ține minte: calitatea materialelor din care este confecționată geanta și modul cum se prezintă, spune multe despre femeia care o poartă. În momentul în care alegeți o geantă de o calitate inferioară acest lucru se va putea vedea după câteva purtări: își schimbă forma, se deteriorează, chiar se descoase, lucru deloc plăcut.

Așadar când alegeți o geantă este important nu numai să fie la modă, ea trebuie să vă reprezinte și să vă fie pe plac. Mai mult, ai observat probabil că există un anumit tip de genți care te atrag și de cele mai multe ori se întâmplă să ai modele asemănătoare, dar pe culori diferite în garderoba ta. Este stilul tău, este personalitatea ta. Așadar când îți alegi geanta potrivită, în primul rând ea trebuie să facă parte din felul vostru de a fi și să se încadreze în tiparele ținutelor pe care le abordați.

Acum că ai aflat sugestiile ideale pentru geanta perfectă de călătorie, nu ezita să ți-o achiziționezi de pe site-ul Manier.ro.

🧡 Manier este alături de tine și îți garantează calitate. E momentul să aduci accesoriile potrivite în garderoba ta.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus