Accesorii de Halloween – tu cum te asortezi?

Boohoo – vine Halloween-ul! Ești în căutare de idei deosebite de costume și accesorii de Halloween? Ai văzut care sunt trendurile anului, însă nu știi ce se poartă de Halloween? Dacă îți vei asorta ținuta într-un mod inedit, cu siguranță vei atrage atenția la petrecerea de la birou sau la întâlnirile cu prietenii. Uite ce îți propunem noi în acest an! 

Alice în Țara Minunilor

Geanta piele multicolora cu imprimeu GF766
Geanta piele multicolora cu imprimeu GF766

Pentru un look de vis, poți opta pentru o ținută fermecătoare pe care să o asortezi cu o geantă colorată care să povestească aventurile personajului. 

Fii o Alice splendidă și ia-ți cu tine o geantă în care să încapă toate peripețiile prin care ai trece. Modelul GF766 are o structură ușor rigidă pentru a-și menține forma deosebită. Este alegerea ideală pentru a da viață poveștii și pentru a-ți construi o ținută memorabilă. O poți purta în mână, pe braț sau pe umăr datorită bretelei detașabile. Sună magic, așa-i?

Vrăjitoare

Geanta piele verde imprimeu sarpe GF1044
Geanta piele verde imprimeu sarpe GF1044

Dacă tot vorbim de magie, poți alege să te costumezi într-o vrăjitoare de neuitat. Alege un outfit simplu, dar ieși din banalitate prin accesoriul GF1044. Geanta are potențial să-ți transforme ținuta banală într-una fascinantă. Te sfătuim să optezi pentru un machiaj la fel de misterios și să îți pregătești vrăjile prin care vei fermeca petrecerea! 

Accesorii de Halloween must-have? O scufiță și o geantă roșie! 

Geanta piele rosie GF1195
Geanta piele rosie GF1195

Printre ținutele obligatorii de la o petrecere din acest sezon se enumeră clasica Scufiță Roșie. Dacă ți se potrivește acest model, atunci trebuie să știi că ai nevoie de o geantă încăpătoare pe care să o folosești în loc de coșuleț pentru a duce merinde bunicii. Astfel, lupul nu va simți mirosul îmbietor al bucatelor și nu vei ajunge victima acestuia. 

Zâna florilor
Gentuta piele mauve/flori multicolor GF1572
Gentuta piele mauve/flori multicolor GF1572

Îți plac mai mult poveștile moderne? Atunci poți să te costumezi într-o zână elegantă și să folosești drept accesoriu de Halloween această gentuță mauve. Potrivită pentru ținutele rafinate, acest model îți va oferi acel aer chic de care ai nevoie pentru personalitatea de zână. Poți să porți poșeta în diverse feluri, deoarece aceasta prezintă o curea detașabilă confortabilă. Ce zici? Ți se potrivește?

Dovleac – ținute autentice și accesorii de Halloween extravagante

Geanta dama piele naturala oranj GF2016
Geanta dama piele naturala oranj GF2016

Dacă nu te regăsești în ținutele de zâne și îți place să fii mai nonconformistă, atunci îți sugerăm un costum amuzant de dovleac. Cum poți obține acest look? Super simplu: îmbracă-te în portocaliu, alege un make-up simplu și un ruj care să te pună în evidență și, bineînțeles, un accesoriu reprezentativ. De exemplu, geanta de damă oranj GF2016 ar fi o alegere potrivită. Geanta se poate purta pe umăr, dar și în mână, fiind înzestrată atât cu o curea de piele detașabilă, cât și cu două mânere împletite. Accesoriul este confecționat din piele de calitate și poate să-ți fie util și după petrecerea de Halloween.

Există numeroase alternative din care poți alege pentru petrecerea de anul acesta. Ai grijă să alegi accesoriile potrivite și fii gata să te distrezi toata noaptea! Noi îți stăm la dispoziție cu o gamă variată de poșetuțe stilate, care pot ajunge la tine în timp util. În plus, ți-am pregătit și câteva oferte venite din altă lume! Vezi aici prețurile de sezon, achiziționează-ți poșeta preferată și spor la speriat! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus