Ce trebuie să porți de 8 Martie?

Articolul de astăzi se alătură superstițiilor despre ce trebuie să porți de 8 Martie. Știm că această zi este dedicată femeilor, și în special mămicilor, astfel că este un motiv de sărbătoare, însă nu excludem vorbele din popor. Accesoriile feminine, din fericire, există din belșug. Și știm că abia ai așteptat ca zilele cu soare să-și facă apariția. Sfatul nostru: citește în continuare articolul pentru a afla ce trebuie să porți neapărat în această zi.

Ce să porți de 8 Martie?

Știm cu toții faptul că ziua de 8 Martie este asociată cu primăvara, implicit de florile ce trebuiesc oferite femeilor. Însă, din bătrâni circulă vorba cum că în această zi trebuie să porți neapărat mărțișor. Pe lângă faptul că este vestitorul primăverii, se spune că purtându-l, vei avea noroc tot anul. Și cine nu vrea să aibă noroc? 😀

Dacă ne-ai urmărit pe Facebook, ori pe Instagram ar trebui să știi de campania Poartă mărțișorul pe braț. Și chiar de nu ai fost pe fază, ai aflat acum că noua tendință în modă este să îți porți mărțișorul într-un mod diferit față de anii anteriori, anume pe braț. Cum poți face acest lucru? Simplu: asortează ținutelor tale o gentuță chic, practică, elegantă, sport, sau cea pe care o îndrăgești cel mai mult și vezi și tu efectul. Iată câteva idei pentru care ai putea opta în cazul în care nu ai inspirație:

Modele simbolice

🥀 Un accesoriu de culoare roșie ori albă va fi o alegere perfectă. În condițiile în care mărțișorul este caracterizat de cele două culori, nici nu se pune problema unei alegeri mai inspirate de atât. Alege un mărțișor din categoria de genti dama rosii ori genti dama albe.


Geanta piele rosu deschis GF1592
Geanta piele rosu deschis GF1592

Poți opta pentru gentuțe elegante asemeni lui GF1592. Va accesoriza de minune ținutele de zi, dar elegante. Însă dacă nu ai în plan nimic special, alege cu încredere un accesoriu practic și lejer ca GF2814. Va fi ideal pentru o ținută lejeră, de zi, la o plimbare relaxantă.


Rucsac piele gri cu ciucuri GF2814
Rucsac piele gri cu ciucuri GF2814

Culori derivate

🔥 Chiar dacă nu alegi să porți culorile mărțișorului, ai opțiuni derivate ale acestuia. Gri, marsală, roz, sunt câteva dintre alegerile pentru care ai putea înclina în acest caz. Și deși mărțișorul este reprezentat de roșu și alb, tu îl poți adapta preferințelor și gusturilor tale. GF2593, un model perfect pentru ținutele business, va completa cu succes outfit-ul.


Geanta piele naturala gri deschis GF2593
Geanta piele naturala gri deschis GF2593

De asemenea, poți alege să asortezi un model precum GF2074 ținutelor elegante sau casual. Iar în zilele aglomerate, poți opta pentru modele asemeni lui GF661. Va fi accesoriul potrivit, la locul potrivit.


Geanta piele marsala matlasata GF661
Geanta piele marsala matlasata GF661

Geanta dama piele naturala roz prafuit GF2074
Geanta dama piele naturala roz prafuit GF2074

🤩 Și chiar dacă nu reușești să asortezi ținutei tale de 8 Martie un accesoriu conform specificațiilor de mai sus, important este să ai mărțișorul cu care te simți confortabilă. Un mărțișor care să fie mereu în tendințe și cel mai important, să fie în ton cu anotimpul. Noi recomandăm accesoriile de calitate, practice și elegante în același timp. Totodată, care se potrivește perfect oricărui tip de ținută.

Primăvara asta joacă-te, experimentează, testează culorile care ți se potrivesc cel mai bine și fii în tendințe. Bucură-te de noile noastre modele de genți care promit să îți înveselească ziua și ținutele.

💯 Accesoriile din piele naturală îți vor aduce mereu bunul gust pentru outfit-urile tale.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus