Ce spune geanta ta despre tine?

Te-ai gandit vreodata la ce ar putea spune geanta ta despre tine? Te-ai gandit vreodata ca geanta ta preferata te reprezinta si indica anumite trasaturi ale personalitatii tale? Nu doar modul in care scriem, culorile pe care le alegem, transmit semnale despre personalitatea noastra, geanta pe care o purtam dezvaluie de asemenea felul nostru de a fi.

  • Marimea gentii

Ce spune o geanta voluminoasa despre tine?

O geanta voluminoasa, incapatoare, cu un design simplu, se gaseste de obicei  in mainile unei persoane deschise la nou, care vrea sa invete mereu lucruri noi.

Ce spune o geanta mica despre tine?

Daca preferi gentile mici, acest lucru sugereaza faptul ca nu ai nevoie de multi bani  sau alte posesiuni materiale in viata pentru a fi fericita. Tu esti genul care are nevoie de putini prieteni dar vrei sa stii ca te poti baza oricand pe ei.

  • Tipul de geanta

Geanta clasica

O geanta clasica, tinuta de manere sau purtata sub umar si tinuta cu antebratul lipita de corp denota rafinament.

Geanta de firma

Geanta de firma este purtata de persoanele care sunt foarte atente la imaginea lor si au nevoie de confirmarea statutului social prin hainele si accesoriile purtate.

Geanta cu catarame si fermoare

Acest tip de geanta este purtata de o femeie de actiune, spontana, sociabila. Desi ii place sa manevreze lucrurile si discutiile din jurul ei, nu ii place sa vorbeasca prea mult despre propria ei persoana. Cu toate acestea, este considerata o fire sociabila, are multe prietene si creeaza foarte usor legaturi cu oamenii din jurul ei.

Geanta de culoare inchisa

Geanta de culoare inchisa sugereaza deobicei o personalitate rezervata, care nu doreste sa iasa in evidenta. Stie ce vrea de la viata si este stapana pe situatie, insa prefera mereu sa fie intr-un con de umbra si sa demonstreze prin fapte ca este o femeie de exceptie.

Genti piele
Genti piele

1 – Geanta piele rosu/ negru cu imprimeu GF078

2 – Geanta piele bej/maro GF030

3 – Geanta piele mov cu ciucuri GF076

Geanta colorata

O geanta colorata indica faptul ca persoanei purtatoare ii place sa iasa in evidenta, este curajoasa si mereu dornica sa fie in centrul atentiei. Culorile aprinse la genti sugereaza de asemenea si o doza puternica de individualitate, simt al umorului si incredere in propriile forte.

Genti piele colorate
Genti piele colorate

1 – Geanta piele rosie GF167

2 – Geanta piele galben mustar GF166

3 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF144

  • Continutul gentii

Geanta dezordonata

Geanta dezordonata ar putea sugera ca esti o persoana foarte ocupata; dar daca in mod intentionat geanta nu este ordonata, sugereaza ca ai o parte rebela dezvoltata, chiar daca nu o constientizezi.

Strictul necesar (chei, agenda, telefon, portofel)

Mai sunt poate cateva obiecte in afara de cele mentionate anterior care isi poate gasi locul la tine in geanta, insa nu mai mult de cateva zile. Ai tendinta sa fii o persoana productiva, eficienta, super-organizata si vei avea succes in orice domeniu ai alege.

Orice in afara de strictul necesar

Daca ai uitat sa iei cele necesare cu tine, ai putea fi un spirit liber care isi concentreaza atentia spre partea creativa a vietii si nu spre cea practica.

Esentialul plus obiecte “in caz de”

Geanta ta este obiectul care te face sa te simti bine, confortabila, sigura pe tine, este ca un fel de “casa” pe care o porti cu tine. Ai mereu alaturi de tine bandaje, pastile de tuse, bomboane mentolate, servetele umede, o forfecuta, o umbrella, chiar daca nu s-a anuntat vreme ploioasa, nu esti racita, etc.  Ai nevoie sa te simti in control, sa stii ca poti oricand, oricum, sa fii stapana pe situatie. Si poti. Tu esti cea la care prietenii apeleaza atunci cand trec prin momente grele pentru ca tu esti mereu calma si reusesti sa te aduni.

  • Marimea gentii
Geanta voluminoasa

O geanta voluminoasa, incapatoare, cu un design simplu, se gaseste deobicei  in mainile unei personae deschise la nou, care vrea sa invete mereu lucruri noi.

Geanta mica

Daca preferi gentile mici, acest lucru sugereaza faptul ca nu ai nevoie de multi bani  sau alte posesoiuni materiale in viata pentru a fi fericita. Tu esti genul care are nevoie de putini prieteni dar vrei sa stii ca te poti baza oricand pe ei.

Gentute si plicuri colorate
Gentute si plicuri colorate

1 – Gentuta piele albastru deschis GF102

3 – Gentuta piele bej GF097

Tu ce geanta ai?

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus