Cum se asorteaza geanta cu pantofii?

Vrei si tu sa stii cum se mai asorteaza geanta cu pantofii, sau daca se mai tine cont de aceasta regula? Ei bine, a fost o perioada in trecut in care era o regula de temut printre femei: aceea ca geanta si pantofii trebuie neaparat asortati.

Avem vesti bune! Ei bine, de ceva ani buni incoace, aceasta regula a disparut! Nu este necesar sa asortezi geanta cu pantofii dar nu este gresit nici daca ii asortezi. Rezumatul? Tu hotarasti daca asortezi sau nu geanta cu pantofii; pentru orice varianta ai opta insa, trebuie sa tii cont de cateva reguli simple.

Regulile asortarii

Alegerea tinutei finale ar trebui sa porneasca de la haine, dupa care alegem o pereche de incaltari care se potrivesc cu hainele respective iar la final completam  tinuta cu geanta.

Se mai poarta asortarea gentii cu pantofii?
Se mai poarta asortarea gentii cu pantofii?

De exemplu, daca porti o tinuta monocroma, in alb – negru, geanta si pantofii tai pot fi, fie negre, fie albe, fie una alba si una neagra. Daca doresti sa adaugi o pata de culoare tinutei pentru a o scoate din anonimat, poti plusa pe o culoare ca galben, rosu, mov sau portocaliu pentru unul dintre elementele pantofi sau geanta. Exista si varianta clasica in care la hainele alb-negru alegem pantofii si geanta rosii, insa aceasta asortare va parea un pic “fortata”, de aceea, este mai putin recomandata.

Un punct comun intre geanta si pantofi

Daca vrei sa optezi pentru asortarea accesoriilor insa fara a exagera, poti alege o pereche de pantofi cu imprimeu vesel si sa il asortezi cu o geanta intr-una din culorile imprimeului. Pe cealalta parte, poti sa investesti intr-o geanta de piele de calitate care sa cuprinda mai multe nuante, pe care o vei putea asorta mai tarziu cu mai multe perechi de pantofi.

genti in mai multe culori
Genti versatile

 

genti-piele-colorate
Genti piele multicolore

1 – Geanta piele gri cu galben GF163

2 – Geanta piele alb, rosu si negru GF164

3 – Geanta piele bleumarin, bej si roz GF165

 

Regula color-block-ing-ului

Intr-o tinuta color block (perfecta pentru sezoanele primavara-vara), geanta si pantofii tai pot fi in culori complet diferite! Singura regula este ca acestea sa mearga bine cu tinuta per total.

color block
Regula asortarii culorilor

 

color-block
Genti colorate

1 – Geanta piele rosie GF167

2 – Geanta piele galben mustar GF166

3 – Geanta piele alba cu imprimeu floral GF144

Regula nuantelor neutre

Daca nu vrei sa iti asortezi accesoriile dar nici nu consideri ca ti se potriveste color-block-ing-ul, foloseste-te de nuantele neutre. O geanta nude sau neagra sau o pereche de incaltari nude sau negre se asorteaza cu aproape orice!

tinute-in-nuante-nude
Tinute nude

Spor la purtat cat mai multe tinute frumoase!

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

11Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus