Tendinte in moda: genti in culori de vara

Tendinte in moda: genti in culori de vara. In sfarsit se apropie vara, anotimpul la care toata lumea viseaza tot timpul anului! Ne bucuram ca vom putea petrece mai mult timp in natura, ca vom merge in vacanta, ne vom bucura de plimbari in parc, sport in aer liber, vom putea bea cafeaua sau seara un pahar de vin la terasa. Ce bine suna, nu-i asa?

Tot vara avem mai mult entuziasm de a ne imbogati garderoba cu haine noi. De cele mai multe ori specilistii ne recomanda sa ne indreptam atentia catre haine in materiale usoare, pentru a nu avea de suferit din cauza temperaturilor ridicate si din acelasi motiv sa le evitam pe cele inchise la culoare, orientandu-ne spre cele in nuante cat mai deschise.

Dar ce facem cu accesoriile? Ei bine, accesoriile ne permit mult mai mult sa jonglam cu texturile, marimile si culorile pentru a scoate din anonimat tinutele! Este de ajuns o geanta galbena pentru a pune in evidenta o tinuta formata dintr-o pereche banala de jeansi albi si un tricou, la fel cum o geanta nude sau baby blue completeaza perfect o tinuta in nuante de pastel.

Tendinte in moda: Geanta galbena

Geanta galbena inveseleste instantaneu orice tinuta! Perfecte pentru anotimpul cald cand iti dau senzatia ca ai prins soarele in mana, gentile galbene pot fi purtate de asemenea si in sezonul rece cu conditia de a nu realiza contraste cromatice deranjante la ochi. Galbenul se combina foarte bine cu nuantele de pasteluri calde dar si cu alb, negru, verde, albastru.

geanta-galbena

1.Geanta piele galben mustar GF166

2. Geanta piele gri cu galben GF163

3. Plic piele galben cu volane GF178

Geanta nude

Geanta nude este alaturi de cea neagra un element must have in garderoba unei femei. Se asorteaza usor la orice tinuta, cu atat mai mult cu cat alegi un model cu taieturi clasice! O poti asorta tinutelor tale lejere de vara, astfel incat sa obtii rezultate perfecte si demne de toata invidia.

Genti piele crem
Genti piele crem

2. Gentuta piele bej GF104

3. Geanta piele bej cu brun GF002

4. Geanta piele crem GF147

Geanta alba

Geanta alba este perfecta pentru sezonul de vara in tinutele minimaliste! O poti purta in tinute all white pentru un efect wow dar la fel de bine si in tinute colorate. Albul fiind o non-culoare, se asorteaza la orice, asemenea culorii negre. Nu trebuie sa stai cu grija ca nu ai asortat-o cum trebuie sau la tinuta potrivita. Opteaza pentru accesorii in nuante albe, fara grija. Iti vor ccesoriza outfit-urile impecabil si cu stilul de care au nevoie.

Genti piele albe
Genti piele albe

3. Geanta alba piele lacuita GF199

Indiferent de ce culori alegi in anotimpul de vara, ele se vor potrivi, insa ai grija sa te simti comfortabil cu ele. Principalul factor esti tu, de aceea trebuie sa fii grijulie in aceasta privinta. Ai grija de gusturile si de alegerile facute, ca mai tarziu sa nu iti para rau.

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

2Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus