Cele mai dorite accesorii de Black Week?

Cele mai dorite accesorii din această perioadă au ajuns deja în garderoba clientelor noastre. Sezonul reducerilor este în toi, iar acest lucru înseamnă că gentuțele tale preferate sunt la un preț de necrezut! În acest articol îți prezentăm cele mai populare gentuțe care au primit premiul de „trend” al lunii. Iar cu ocazia reducerilor de Black Week, aceste gentuțe sunt incredibil de accesibile. 

Un clasic provocator!

GF1515

Gentuța din piele de șarpe surprinde prin designul deosebit și forma aparte. Un all time saller, modelul 1515 nu te dezamăgește niciodată și poate fi asortat cu ușurință aproape oricărei ținute. 

De calitate superioară și înzestrată cu un sistem de închidere cu fermoar, gentuța multicoloră este un accesoriu foarte practic și elegant. Poate fi purtată în mână sau pe umăr la muncă, la ieșirile în oraș, chiar și la cumpărături. E un must-have al oricărui sezon și cucerește prin detaliile impresionante. Te-a vrăjit și pe tine? Grăbește-te să o prinzi încă pe stoc și la reducerea de Black Week! 

Cele mai dorite accesorii masculine? Cele impunătoare!

GB139

Fie că au fost achiziționate de bărbații eleganți și interesați de imaginea lor sau de către femeile din spatele acestora, modele de serviete masculine au fost în trend în perioada reducerilor! Fabricate din piele naturală 100%, aceste accesorii aduc un plus de rafinament ținutelor serioase. Geanta GB139 poate fi asortată cu ușurință ținutelor masculine business, dar și celor smart-casual! Se remarcă prin deosebita compartimentare și pentru sistemul de închidere sigur. Accesoriul este încăpător și poate fi ideal pentru dosare, acte, agende și chiar pentru laptop. Un alt element care oferă caracteristica unică acestei genți este faptul că poate fi purtată și pe spate, sub formă de rucsac. Te-a convins? Oferă-i bărbatului din viața ta o geantă pe măsură! O găsești AICI

Clasicul merge cu orice!

GF1615

Se știe că o culoare clasică poate fi combinată cu nenumărate culori pentru a crea ținute spectaculoase. Clientele noastre țin foarte mult la acest lucru, de aceea au ales într-un număr atât de mare să achiziționeze geanta de culoare maro. Ne închipuim deja cum este asortată ținutelor zilnice și cum completează orice garderobă rafinată. Acest model iese în evidență prin structura rigidă ce menține forma fixă a genții! Știi ce se poartă acum, deci știi deja că nu vei da greș alegând acest model.

Gențile utile devin cele mai dorite accesorii!  

GF952

O geantă precum modelul bleumarin GF952 este un accesoriu clasic nemuritor, iar iubitoarele de fashion cunosc prea bine acest lucru. Astfel, această geantă din piele naturală se enumeră în categoria celor mai dorite accesorii de Black Friday. Știi că se va integra foarte bine în garderoba ta pentru că are toate calitățile pe care ar trebui să le dețină un astfel de accesoriu: este practică, încăpătoare, cu un design simplu și un sistem de închidere sigur. 

Fashionul prinde culoare de Black Week

GF518

Cauți un model de geantă care să te scoată în evidență? Avem modelul ideal! Geanta din piele naturală multicoloră are structură rigidă și curea detașabilă. Este pictată manual pentru a oferi ținutelor unicitate și eleganță. Detaliile atent prelucrate fac ca geanta să fie de neuitat. Poart-o cu o rochie de stofă elegantă, pentru birou, sau cu blugi, balerini și o cămașă boyfriend pentru inserții casual. Sau asorteaz-o altor ținute care să te încânte! 

Sezonul rece este un moment perfect pentru ca femeile (dar și bărbaţii) să fie puse în lumina reflectoarelor cu ajutorul genţilor stilate și inedite. Acestea au devenit un must-have pentru oricine vrea să fie elegant şi în trend, iar ofertele de Black Week facilitează fashionul dorit de fiecare! Profită de oferte chiar acum!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus