Gențile preferate ale anului 2019

Este timpul să recapitulăm gențile anului 2019. Ne apropiem încet de finalul anului și e momentul oportun pentru a revedea cele mai dorite și cele mai chic gentuțe din acest an. De la culorile de bază, la culori excentrice, poșetele cu tot felul de modele sunt accesoriile esențiale în garderoba oricărei femei care se respectă. Vezi aici ce spune felul în care porți geanta despre tine.

Uite topul celor mai dorite 5 genți ale anului. Să începem recapitularea! 

Moda genților impresionante: modele precum geanta GF1515

 Geanta piele multicolor imprimeu sarpe GF1515
Geanta piele multicolor imprimeu sarpe GF1515

Pentru doamnele și domnișoarele elegante care tânjesc poșete rafinate, modelul cel mai popular anul acesta a fost geanta de piele cu imprimeu multicolor de șarpe.

S-a demonstrat că doamnele au nevoie de accesorii de care să nu se mai despartă, iar această poșetuță este exemplul perfect. Încă de la prima apariție în stocul nostru, geanta a făcut furori. Fiind cu adevărat unul dintre cele mai charismatice modele pe care le-am întâlnit în ultima vreme, geanta a impresionat prin practicabilitate îmbinată perfect cu bun gust. Din piele naturală 100%, poșeta e atât de stilată și de rafinată, încât are potențial de a deveni un model clasic. Cu mâner și bretea de umăr detașabilă, e foarte ușor de purtat. 

Gențile anului 2019? Cele potrivite personalităților noastre!

Cele mai dorite accesorii sunt cele care ne caracterizează și ne fac unice. De aceea, geanta clasică GF1043 a fost în trend în fiecare lună și continuă să ne încânte! Exprimând rafinament și seriozitate, poșeta excelează nu doar prin caracteristica practică, ci și prin designul aparte. Prin accesoriile sale excelează prin principiul „less is more”. Poate fi purtată oricum dorești și este potrivită atât la birou, cât și la ieșirile la cafea.

 Geanta piele neagra GF1043
Geanta piele neagra GF1043

Clasicul e mereu la modă! GF412

Anul acesta a avut tendința de a favoriza culorile închise și modelel clasice. De aceea, în topul genților anului se regăsește geanta neagră matlasată. Ușor de asortat și mereu în ton cu personalitățile delicate, modelul acesta a fost, este și va rămâne unul dintre cele mai dorite în rândul clientelor noastre. Designul clasic cu accente casual și inserțiile aurii lasă te scoate în evidențieze așa cum trebuie. 

 Geanta piele neagra matlasata GF412
Geanta piele neagra matlasata GF412

Ce spui de ținutele nemuritoare? Gențile anului 2019 se asortează!

Modele de genți în tonuri de negru sunt mereu versatile, se potrivesc la orice și se pot integra cu naturalețe în orice outfit. Cu aspect elegant, din piele naturală 100%, poșeta e mai mult decât irezistibilă. Te cucerește prin flexibilitate și adaptabilitate. Poate fi ușor accesorizată tuturor ținutelor care țintesc să cucerească. Nu e de mirare că se află în top! 

 Geanta piele neagra cu imprimeu GF392
Geanta piele neagra cu imprimeu GF392

Gentuțe stilate pentru a cuceri orice privire!

Un model de poșetă casual care poate fi răspunsul la multe dintre dilemele tale în materie de fashion este modelul GF1148. Minunăție de poșetă din piele naturală inteligent compartimentă și împletită armonios. Încăpătoare și extrem de utilă, geanta se va potrivi de minune cu orice outfit ai în minte. Poate fi purtată fără probleme atât cu ținutele office, cât și cu cele casual, de zi cu zi. Avem încredere că modelul te-a cucerit și pe tine așa cum a câștigat inima și clientelor noastre fidele. 

 Geanta piele neagra impletita GF1148
Geanta piele neagra impletita GF1148

Așadar, gențile anului 2019 pot fi caracterizate simplu drept fiind genți clasice, nemuritoare, încăpătoare și utile. Asemenea anului aglomerat, garderobele femeilor au avut nevoie de accesorii în care să le încapă toate cele necesare pentru a cuceri CU STIL atât în viața personală, cât și în cea profesională! Suntem curioși să vedem ce ne rezervă viitorul!

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus