Ce genți de damă se poartă acum?

Ce genți de damă se poartă acum este întrebarea care apare cel mai des în gândurile tale? Neutru sau provocator? Află răspunsul potrivit! Sfârșitul anotimpului tomnatic schimbă felul în care ne îmbrăcăm și cum ne accesorizăm.

Toamna e pe sfârșite, frigul ne înconjoară din ce în ce mai tare, iar ținutele devin din ce în ce mai îngreunate de accesorii care să ne încălzească. De aceea, este important să știi cum să-ți alegi foarte bine poșeta care să se asorteze cu ținutele tale de toamnă-iarnă.

Într-un articol anterior ai văzut ce se poartă toamna aceasta în materie de accesorii, însă așa cum se schimbă vremea, se schimbă și fashionul!
În primul rând, nu vrei ca poșeta aleasă să îți îngreuneze outfitul mai mult decât este deja îngreunat. Totodată, vrei ca gentuța preferată să se potrivească cu întreaga ținută și să completeze perfect look-ul glamorous pe care îl deții. Analizând preferințele și trendurile sezonului, ți-am pregătit o listă de accesorii din piele naturală 100% pe care trebuie să le ai neapărat în garderoba ta în acest anotimp!

Genți de damă impunătoare! 

 Geanta multicolora imprimeu sarpe GF1990
Geanta multicolora imprimeu sarpe GF1990

Ieși în evidență în anotimpul acesta cu un accesoriu pe măsură. Și cum altfel să faci asta dacă nu alegând o geantă cu un design aparte. Geanta multicoloră cu imprimeu de șarpe este perfectă pentru a completa ținutele mai groase, dar merge și în asortarea ținutelor de vară. Știi că nu vei da greș cu acest model, indiferent de anotimp. Fiind caracterizată de o structură ușor rigidă, poșetuța are o formă fixă și un sistem de închidere sigur. De asemenea, gentuța fabricată din piele naturală poate fi purtată în mână, pe braț, dar și pe umăr pentru că vine cu o curea detașabilă care respectă același model. 

Ți se potrivește? Comandă de aici și profită încă de reducerea de Black Week pentru a o achiziționa la un preț accesibil. 

Poșete clasice – nu strică niciodată

 Geanta piele imprimeu negru GF1680
Geanta piele imprimeu negru GF1680

Ne plac gențile pline de personalitate, însă în această perioadă se poartă cu succes itemuri cu profil classy. Geanta din piele neagră GF1680, cu interior de culoare roșie, e minunată pentru zilele aglomerate grație formatului încăpător și a compartimentării inteligente. Prezentând o structură rigidă ce menține forma fixă a genții, aceasta este perfectă pentru personalitățile elegante. 

Vrei să știi ce genți de damă se poartă? Cele încăpătoare!

 Geanta tip rucsac piele naturala lila GF1737
Geanta tip rucsac piele naturala lila GF1737

Continuăm seria de culori de genți de damă care se poartă acum cu un exemplar încăpător: geanta tip rucsac din piele naturală de culoare lila GF1737. Cu un format clasic și încăpător, modelul este inteligent compartimentat și impresionează cu nuanțele calde, și designul deosebit și util. Geanta va reprezenta pata de culoare asociată unui trenci elegant, dar se va înțelege la fel de bine și cu un bomber casual. Important e să te încânte și să se asoreteze de minune cu personalitatea ta. 

Ce genți de damă se poartă acum? – Gențile care să-ți exprime personalitatea!
 Geanta piele marsala matlasata GF661
Geanta piele marsala matlasata GF661

Ținem la expresivitatea fiecărei femei, de aceea găsești în stocul nostru tot felul de modele și culori pentru poșetele preferate. Exemplul nostru preferat este geanta matlasată de culoarea vinului de Marsala GF661. Acest model este un accesoriu ce nu poate lipsi din garderoba unei iubitoare de fashion și elegant. Nu doar culoarea îmbietoare îndeamnă la adorare, ci și detaliile aurite. Iar aspectul integral roial face ca această poșetuță să fie alegerea potrivită pentru orice doamnă care se respectă. Se poate purta nu doar în mână, ci și pe umăr, fiind înzestrată cu o curea practică și detașabilă.

Mini gentuțele sunt perfecte pentru ținutele încărcate!
 Geanta piele naturala mauve GF1859
Geanta piele naturala mauve GF1859

Clutch-urile și minigentuțele nu vor ieşi niciodată din trend, dar în această perioadă beneficiul este că le poţi purta la fel de bine şi ziua. Asociază-le cu un pulover oversized sau cu un palton camel bărbătesc şi vei obţine o ţinută pur şi simplu perfectă!

Poți să alegi să te îndrăgostești alături de noi de un model cu design deosebit. Poșetuța mauve GF1859 este perfectă pentru orice tip de ținută. Dotată şi cu o curea detașabilă care îţi permite să o porţi pe umăr, gentuța este o achiziţie absolut necesară în garderoba oricărei fashioniste. Nu îl poţi rata în acest anotimp.

Ai aflat ce genți de damă se poartă acum? Nu rata ofertele noastre de Black Week pentru a-ți întregi garderoba! Spor la asortat! 

0Shares

2 comentarii

  1. Pingback: Cele mai dorite accesorii de Black Week? - PERSONAL STYLE

  2. Pingback: Cadoul perfect de Crăciun? Uite câteva idei! - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus