Valentine’s Day cu Manier

Ziua de 14 Februarie este mereu un prilej de sarbatoare pentru ca este Valentine’s day si la Manier. Cupidon arunca cu arcul in stanga si in dreapta in ziua Sf. Valentin si pe cine nimereste acela se si indragosteste! Indragostit de reduceri? Manier te invita la reducerile din aceasta perioada la toate seturile de ingrijire. E natural sa te rasfeti! E natural sa fii indragostit! Toate produsele cosmetice Manier ofera o ingrijire naturala, caci nu contin parabeni, coloranti, parfumuri adaugate sau alte substante nocive pentru sanatatea pielii. Manier are grija ca tu si jumatatea ta sa va bucurati de cele mai frumoase experiente impreuna!

Recomandarile Manier- Cadoul perfect de Sf. Valentin

with_love_manier

De Sf. Valentin te poti indragosti si mai tare decat in restul anului, asa ca pentru a nu mai avea dureri de cap in plus, Manier iti vine in ajutor cu oferte si idei de cadou pentru jumatatea ta. Surprinde-ti partenerul cu un Set special in forma de inimioara, care ii va reaminti ca sentimentele pe care le ai fata de el vin direct din suflet. Dupa o cina romantica undeva in oras, pregatiti o baie fiebinte cu spuma. Relaxativa impreuna in miresmele imbietoare de trandafir sau lavanda a celor doua Seturi recomandate de Manier pentru Sf. Valentin.
Setul cu trandafiri si piper, va va aprinde simturile si va va oferi o stare revigoranta in timpul cat si dupa baia romantica. Sigur va veti bucura de senzatia unica pe care o ofera Gelul de dus cu Trandafir si piper din Setul in forma de Inimioara, special conceput pentru astfel de evenimente in care celebram dragostea!

Miresmele dragostei de Valentine’s Day cu Manier

Setul cu lavanda si vanilie este un alt produs pe care il recomandam de Sf. Valentin. Acesta are un miros delicios ce se poate intregi frumos cu o prajitura de ciocolata savurata in timpul ce va relaxati in baia de miresme reconfortante. Nu uitati sampania in toata ecuatia aceasta! Bulele din sampanie se vor combina minunat cu mica surpriza efervescenta din Setul cadou minunat marca Treet’s. Calitatea pe care o cautai o poti gasi pe Manier.ro
Niciodata nu poti fi prea romantic! Surprinde-ti jumatatea cu un cadou perfect plin de miresme potrivite pentru nopti magice impreuna in lumina lumanarilor. Sf. Valentin este un prilej de a sarbatori dragostea in toate formele ei! Rasfatati-va, va veti simti proaspat indragostiti in fiecare zi! Cand esti indragostit, Manier te premiaza cu reduceri la produsele tale preferate! Indragosteste-te alaturi de Manier!

27Shares
Înapoi sus