Roșu este culoarea lunii decembrie

V-ați întrebat vreodată de ce roșu este culoarea lunii decembrie? Fie că vorbim despre decorațiunile de Crăciun, despre vitrinele magazinelor sau outfit-ul de sărbători, culoarea roșie predomină peste tot. Ce are deosebit această culoare și cum o putem include în garderoba noastră vei afla din următorul articol. Desigur, dacă vrei să știi ce mai este la modă, te poți delecta cu puțină inspirație din ultimul articol unde iți raspundem la intrebarea daca se mai asorteaza gentile cu pantofii.

Culoarea lunii decembrie

Este luna magiei, a străzilor decorate cu lumini, a brazilor împodobiți cu nerăbdare, a surprizelor din desaga moșului. Oriunde privești cu ochii, roșul nu lipsește din niciun peisaj. Începând de la hainele lui Moș Crăciun, până la elementele decorative din casele oamenilor, culoarea roșie devine simbolul lunii decembrie.

Geanta piele rosu deschis GF1592
Geanta piele rosu deschis GF1592

Poveștile și tradițiile românești din spatele acestei minunate culori vorbesc despre protecția pe care o poartă împotriva spiritelor rele și despre puterea pe care o are în atragerea iubirii. Să nu uităm de faptul că de-a lungul timpului a devenit un adevărat must-have pentru toate petrecerile de Revelion. Fie că vrem sau nu, nu ne putem lipsi de credința că atragem norocul dacă purtăm cel puțin o piesă vestimentară roșie la trecerea dintre ani.

Dincolo de atribuirile pe care le primește pentru perioada Crăciunului, culoarea roșie este o culoare regală, care vorbește în mod răspicat despre senzualitate, putere și vitalitate. Poate de aceea, se regăsește adesea printre culorile preferate ale celor mai multe femei cu personalitate puternică.

Se spune despre această culoare că este cea mai „fierbinte” dintre culorile primare, cea mai intensă din spectrul cromatic. Nu întâmplător, cele mai multe utilizări ale culorii au scopul de atragere a atenției sau de anunțare a unui pericol.

Cum purtăm culoarea roșie? 🤔

Iubim această culoare pentru pasiunea și vitalitatea pe care o sugerează! O adorăm cu atât mai mult că se apropie Crăciunul și o putem include în garderoba noastră ca să ne simțim mai mult în spiritul sărbătorilor.

Cu toate acestea, știm că introducerea roșului într-un outfit nu este cel mai simplu lucru de realizat. Ba chiar din contra, este o culoare extrem de pretențioasă. Putem da greș foarte ușor dacă nu știm să o asortăm cu stil și atenție în vestimentație. Ce este de făcut?

Păstrează simplitatea!

Aceasta este cea mai importantă regulă pe care trebuie să o reținem atunci când vrem să abordăm culori îndrăznețe.Accesoriile de culoare roșie sunt cea mai simplă opțiune atunci când vrem să introducem culoarea puternică a pasiunii în ținuta noastră. În acest mod, este evidențiat exact accesoriul colorat cu care ne mândrim. O idee este să folosim genți piele damă de culoare roșie care aduc tot farmecul unei ținute!

Ținuta all red – prea îndrăzneț sau nu?

O culoare cu o forță atât de mare precum este roșul nu trebuie purtată în exces! Ținuta all red poate fi considerată vulgară sau fără gust. Cel mai indicat, atunci când vrem să purtăm o rochie roșie sau un compleu roșu este să accesorizăm outfitul cu accesorii monocrome. Spre exemplu, gențile de culoare neagră sau albă sunt ideale pentru o vestimentație roșie.

Să ne imaginăm într-o rochie elegantă roșie, cu o pereche de botine cu toc, negre. Geanta GF2316 este ideală pentru accesorizarea acestei vestimentații. Mai mult, pielea neagră cu imprimeu crocodil pune în evidență puterea femeii care preferă roșul în orice ocazie.

Gentuta piele neagra imprimeu crocodil GF2316
Gentuta piele neagra imprimeu crocodil GF2316

Geanta GF1667 de culoare albă este o altă opțiune minunată cu care putem accesoriza o ținută roșie. Mai mult, această combinație de roșu și alb este reprezentativă pentru sărbătorile de iarnă. Așadar, mai bine includem în ținuta noastră de culoare roșie și câteva accesorii vestimentare de culori complementare, astfel încât să nu riscăm să abordăm un outfit considerat de ceilalți „kitch”. Dacă nu te pasionează o ținută roșie clasică, asortată cu genti piele dama albe sau negre, află că o geantă din colecția genti piele verzi, precum GF1302 este o alegere colorată, deosebită și potrivită! Verdele este culoarea complementară roșului, motiv pentru care poți merge la sigur cu el.

Geanta piele naturala verde GF1302
Geanta piele naturala verde GF1302

Niciodată nu poți să ai îndeajuns de multe genți piele damă!

Geanta roșie – pata de culoare pentru outfit

Cum asortăm ținuta atunci când pata de culoare de sărbători este chiar culoarea genții? Cum procedăm să punem în evidență cel mai frumos accesoriu vestimentar pe care îl purtăm cu noi? Dacă abordăm un stil elegant, de seară, recomandat este să apelăm la o geantă drăguță, tip plic, precum modelele genți roșii GF2595 sau modelul GF2677. Se potrivesc foarte bine la piese vestimentare de culoare verde, neagru, gri, mov și galben. Dacă totuși, ne dorim o geantă mai încăpătoare, pretabilă pentru orice eveniment, atunci modelul GF1592 și GF980 din categoria genți roșii sunt ideale! Acestea arată foarte bine și pot fi oricând utile pentru depozitarea lucrurilor importante de care avem nevoie. Se potrivesc cu orice ocazie, alături de o geacă sau palton de culoare neagră, fie că mergem la serviciu sau la cumpărturi.

Dacă ne dorim o geantă roșie mai încăpătoare, însă elegantă, modelul GF2622 este mai mult decât perfect! Completează perfect o ținută exterioară, cu pardesiu de iarnă și botine cu toc.

Gentuta dama piele grena GF2595
Gentuta dama piele grena GF2595
Gentuta dama piele rosie GF2677
Gentuta dama piele rosie GF2677
Pune-ți în valoare personalitatea cu cea mai iubită culoare!

De cele mai multe ori, starea noastră influențează și alegerile vestimentare. Cele mai vesele și îndrăznețe doamne iubesc ținutele colour black, acelea care utilizează obiecte vestimentare în diferite culori. Pentru ele, genti dama rosii nu trebuie să lipsească în niciun caz din garderobă! Iar felul în care le combină ține doar de starea zilei și de inspirația lor. Sună minunat, nu-i așa? Orice zi extraordinară poate fi un motiv în plus să avem o gentuță roșie cu noi!

Poți oricând să îi surprinzi pe cei dragi ție cu un accesoriu colorat, vesel și plin de personalitate. Dacă vrei să aduci o bucurie mamei, surorii sau unei prietene cu un cadou simpatic de sărbători, o geantă din colecția genți roșii este o alegere inedită! Sau poate dacă vrei ca tu să te bucuri de câteva mici atenții pe care meriți să ți le oferi, răspunsul este același! E timpul să ieși în evidență, și să primești toate complimentele celor din jur. Tu știi prea bine regula de bază atunci când începi sesiunea de shopping.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus