Cum purtăm imprimeul de șarpe?

Cum lucrurile încep să revină la normal, ideal ar fi să știi câteva mici trucuri despre cum purtăm imprimeul de șarpe. Fie că vorbim de îmbrăcăminte ori de accesorii, fiind un imprimeu pretențios, ar trebui să știi aceste mici trucuri. Te vor ajuta să renunți la impresiile care îți dădeau dureri de cap și te împiedicau să fii în pas cu moda. Nu vei mai avea rețineri să asortezi imprimeul șarpe ținutelor tale. Vrei să afli cum să porți imprimeul de șarpe? Citește articolul în continuare pentru a afla.

Cum se poartă imprimeul de șarpe?

Deși pare greu de asortat, iar majoritatea dintre noi tindem să fugim de imprimeuri și să le evităm, află că nu este așa de dificil precum se spune. Noi, îți venim în ajutor cu câteva sugestii pe care le poți pune în aplicare atunci când iei decizia să ieși din zona de confort.

Imprimeul de șarpe poate fi într-adevăr o provocare în a-l integra unei ținute. Poate deveni piesa de rezistență a unui outfit, dar la fel de ușor și accesoriul care îți poate da peste cap întreaga ținută dacă nu îl asortezi cum trebuie.

Atunci când vrei să ieși din monotonia de zi cu zi și vrei să optezi pentru noi outfit-uri accesorizate cu imprimeul de șarpe, trebuie să ai în vedere cea mai importantă regulă. Și anume, aceea de a nu asorta mai mult de o piesă cu imprimeu de șarpe garderobei tale. Poate crea efectul de banal și prost gust și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.

Mai jos, îți propunem câteva idei despre cum purtăm imprimeul de șarpe:

Asortează culoarea genții cu outfit-ul

Dacă te-ai decis să porți imprimeul de șarpe, află că cel mai important pas l-ai făcut deja. Pentru a-ți fi mai ușor de a-l asorta unei ținute apelează la clasica metodă a nuanței. Asortează-ți geanta cu imprimeu de șarpe în acceași culoare cu ținuta. Astfel, vei ști cu certitudine că nu ai cum să dai greș. Ai putea opta pentru un model ca GF2893. Vei fi în mod sigur în centrul atenției. Observi și tu câtă eleganță îi oferă ținutei acest imprimeu șarpe? Poți cu ușurință să fii și tu în acceași ipostază.
Trebuie doar să te asortezi ca atare și să ieși la plimbare.


Geanta piele verde imprimeu GF2893
Geanta piele verde imprimeu GF2893

Alege culori deschise: ținută – geantă

De asemenea, atunci când vrei să porți un imprimeu șarpe, optează pentru culorile deschise, atât la geantă, cât și la ținută. Sau, cel puțin să fie culori derivate. Un exemplu ar fi verde și galben. Se completează perfect iar efectul este unul destul de vizibil. GF2690 te poate ajuta să obții look-ul perfect pe care ți-l dorești. Trebuie să ai în vedere faptul că nu poți asorta imprimeul de șarpe oricărei culori dacă acesta nu îți permite. Spre exemplu, nu poți asorta o rochie roșie cu o geantă imprimeu de șarpe albastru. Ar arăta banal și cu siguranță nu îți dorești acest lucru.


Geanta piele galben mustar cu negru GF2690
Geanta piele galben mustar cu negru GF2690

În schimb, dacă asortezi imprimeul de șarpe de o culoare mai nuanțată, alege pentru ținută, culorile nude. Nu trebuie să încarci prea mult outfit-ul pentru că piesa de rezistență, geanta cu imprimeu, face totul.

Cum știi care este geanta potrivită pentru tine?

Ei bine, dacă ai în vedere specificațiile de mai sus, alegerea genții va fi un simplă. Spunem asta pentru că în rândurile de mai jos te poți inspira pentru accesoriul perfect. În funcție de evenimentul la care vrei să mergi cu acest accesoriu, îți poți alege și geanta.

Dacă este o întâlnire de afaceri, deci rezultă o ținută business, GF078 o va completa perfect. În combinația de roșu și negru, cu siguranță vei atrage atenția, iar în rândul colegilor vei face o impresie bună.


Plic piele rosu imprimeu sarpe GF1155
Plic piele rosu imprimeu sarpe GF1155

Geanta piele rosu/ negru cu imprimeu GF078
Geanta piele rosu/ negru cu imprimeu GF078

În schimb, dacă ai un eveniment de seară, o întâlnire sau o petrecere, alege un plic cu imprimeu de șarpe. GF1155 îți va scoate în evidență ținuta cât și bunul gust în materie de accesorii. Însă, nu uita să alegi culori cât se pot de simple pentru ținute. Negrul clasic nu te va dezamăgi niciodată.

🤔 Te-am convins să alegi imprimeul de șarpe? Dacă da, tu pe care l-ai alege și la ce eveniment ți-ai dori să mergi cu un astfel de accesoriu? Te așteptăm să ne treci pragul site-ului dacă nu ai făcut-o încă.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus