Cum să asortezi culorile închise?

Cum să asortezi culorile închise ale accesoriilor tale probabil este una dintre cele mai simple și la îndemână alegeri. Însă, nu e garantat că îți va ieși așa cum dorești. Când vine vorba de accesorizarea unei ținute, inspirația trebuie să fie mereu prezentă. Dacă nu există inspirație, rezultatul final va fi cu totul neașteptat. Pentru o femeie, în special, accesoriile sunt de cele mai multe ori piesele de rezistență ale outfit-ului. Astfel, cea mai mare importanță trebuie să o acorde acestora. Articolul de astăzi va fi dedicat accesoriilor de culoare închisă și a modului de asortare al acestora. Dacă te gândești că e cazul pentru noi gentuțe, poți citi articolul de Black Week, unde vei găsi câteva din zecile de produse cu discount-uri pe măsura bugetului tău. Sau de ce nu și articolul unde îți vorbim despre ce se poartă în noiembrie?

Cum asortezi culorile închise?

Când vorbim de culori închise, nu ne referim doar la negru și maro, ci la toate nuanțele închise ale acestora. După cum bine știm, există o multitudine de nuanțe din care fiecare putem să alegem. Însă nu e chiar așa de ușor precum pare în a le asorta outfit-urilor noastre. Mai jos, te poți inspira puțin din ideile noastre pentru a le pune în aplicare cu garderoba ta.

O ținută business și un accesoriu pe măsură

Geanta dama piele taupe GF2649
Geanta dama piele taupe GF2649

Atunci când optezi pentru o ținută business, ideal ar fi să ai și un accesoriu care să o completeze de minune. Dacă nu ieși prea mult în evidență cu ținuta, atunci poți opta pentru un model de geantă cu franjuri. Vei fi stilată și elegantă, iar toate privirile se vor aținti asupra ta. Cu siguranță vei dori un model GF2649 care să îți accesorizeze ținuta. Plină de farmec și eleganță, gentuța îți va cuceri instant privirea. Astfel vei dori să o accesorizezi tuturor ținutelor tale.

Ținutele casual și comoditatea

Pentru zilele în care vrei să ieși la o plimbare, sau la o cafea cu fetele, ideal este să optezi pentru ceva comod. O ținută lejeră în care să te simți cât mai bine. Și ce poate fi mai comod decât o pereche de jeans cu o bluza vaporoasă. Eventual și o geacă pe deasupra care să îți țină de cald. Desigur, aici vine și partea cea mai grea, accesorizatul. Dacă ne întrebi pe noi, e foarte simplu. O gentuță tip rucsac, precum GF1352 se potrivește mai mult decât perfect. Are nuanță închisă, ceea ce o face puțin mai ușor de asortat. Design-ul este unul simplu. Dar în același timp îți oferă un plus de eleganță prin detaliile metalice laterale. Iar nu în ultimul rând, dispui de un spațiu destul de generos în care îți poți depozita lucrurile în siguranță.

Rucsac tip geanta piele neagra GF1352
Rucsac tip geanta piele neagra GF1352
Ținute în ton cu anotimpul

Că tot vine sezonul rece, ne-am gândit să te inspirăm puțin și pentru niște ținute mai friguroase. Fie că vei opta pentru ținutele casual sau cele business pentru o blană în partea de sus, o fustă și niște botine lungi, un model ca GF2728 se va asorta de minune. Cu detalii ce ies în evidență, o asemenea geantă te va pune în centrul atenției. Vei fi elegantă, și în același timp vei avea o ținută perfect accesorizată anotimpului mai friguros. De asemenea, te vei ști cu toate lucrurile necesare la tine, datorită spațiului de depozitare destul de generos. Bucură-te și tu cât mai repede de un asemenea accesoriu, comandând chiar acum.

Geanta dama piele maro roscat GF2728
Geanta dama piele maro roscat GF2728
Fii o apariție încântătoare

Vrei să cucerești cu un nou look, un nou accesoriu sau un nou outfit? Știm că totul pare greu de îndeplinit, mai ales acum în perioada de față. Dar noi te salvăm cu idei sofisticate și stilate. Un accesoriu potrivit, îți ia grija unui outfit necorespunzător. Dacă ai geanta potrivită, ținuta nici că mai contează. Am glumit puțin! 😃 Normal că și ținuta contează. Însă, atunci când alegi accesoriul potrivit pentru orice outfit, nu trebuie să îți mai faci probleme în privința acestuia.

Cu un model ca GF2340 te poți bucura de splendoarea unei ținute perfecte, în compania unui accesoriu și mai perfect.


Geanta dama piele maro inchis GF2340
Geanta dama piele maro inchis GF2340

Când ai cu ce te accesoriza, totul pare a fi mai simplu, iar ideea de a începe o nouă zi vine cu un vibe mult mai bun. Știi și tu, probabil, senzația de nechef atunci când îți displace ceva anume? E acea senzație care nu te încântă în zilele problematice pe diverse teme. Și de cele mai multe ori, reies problemele accesorizării ținutelor. Fie că nu ai cu ce te accesoriza. Fie că ai prea multe și nu știi pe care să îl alegi. Fie că alegi ceva, dar nu e potrivit pentru ținuta ta. Ceva trebuie să fie pentru a-ți strica buna dispoziție. Însă noi ne-am gândit, cu propunerile noastre, să îți ridicăm puțin moralul. Și de ce nu și cheful de shopping. Mereu este loc pentru o nouă gentuță la tine în garderobă. Trebuie doar să o alegi, să dai comandă, iar de restul ne ocupăm noi. Comanda va fi la tine la ușă mai repede decât ți-ai putea imagina. Dă-ți satisfacția de a avea garderobă împrospătată cu puțin aer de gentuțe noi.

Comandă acum!

Manier.ro te salvează din situațiile problematice cât ai zice vreau gentuțe noi. Totul e la un click distanță de tine.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus