Se mai asortează gențile cu pantofii?

Se mai asortează gențile cu pantofii oare? Ei bine, la această întrebare , moda actuală are deja răspunsul, care, de altfel este destul de evident: NU. Marii designeri de modă din lumea întreagă susțin faptul că nu se mai ține cont de această tendință, care nu demult era în vogă. În prezent se pune mai mult preț pe ingeniozitatea modelului. Iar în cazul de față, modelul fiind fiecare dintre noi. Astăzi, mai mult este apreciată o ținută care are ceva ieșit din comun. Un outfit care nu mai ține cont de regulile ce nu demult trebuiau respectate cu strictețe este cu mult mai atrăgător. Desigur că acest lucru nu înseamnă că poți exagera prea mult în combinații. Ulterior acestea pot fi fatale pentru imaginea ta. Însă pentru a fi sigure de ținutele sale, femeile încă optează pentru asortarea genților cu pantofii.

Fashion tips by Manier.ro

Se mai asortează gențile cu pantofii? 🤔

După cum ai aflat și în rândurile de mai sus, astăzi vorbim despre mult dorita întrebare: Mai asortez geanta cu pantofii? Știm că este una dintre cele mai controversate întrebări pe care le ai atunci când vine vorba de modă. De aceea dorim să îți răspundem pe măsura posibilităților noastre la această întrebare. Și nu în ultimul rând, să te îmbogățim cu puțină inspirație fashion.

Negrul nu se demodează niciodată

Deși nu se mai ține cont de acea barieră impusă de moda nu demult trecută, tindem să ne asortăm geanta cu pantofii. Și e un lucru destul de la îndemână atunci când nu vrei să dai greș cu outit-ul zilei. Și mai ales atunci când ai un eveniment important. De preferat este negrul pentru că e cel mai perfect în situațiile de așa natură încât să fii perfect asortată. Noi am propus două situații în care poate te regăsești, și vei putea lua puțină inspirație de la noi.

Lunile de iarnă se apropie cu repeziciune, așadar, ținutele noastre trebuie să fie corespunzătoare. Scoatem ghetuțele, hainele groase și accesoriile să le avem la îndemână. Tot ce lipsește este inspirația. Poți avea un outfit simplu, lejer, ori dacă ești genul de persoană căreia îi place să iasă în evidență, poți opta pentru un stil mai aparte.

Dacă nu vrei să stai casă și ai nevoie de o plimbare, o escapadă de weekend, niște botine lejere alături de geanta GF425 vor face furori. Chiar dacă nu se mai aplică moda în care asortezi neapărat geanta cu pantofii, fără să vrei îți iese.

Spuneam de asemenea o a doua opțiune pentru a te asorta cu negru ar fi una mai aparte. Dacă ești pe stilul mai rock, căreia îi place să se distreze, ideale ar fi o pereche de ghetuțe lungi și un rucsac care să îți permită să te simți cât mai în largul tău.

Eleganță și rafinament

Când vei dori să optezi pentru ținutele elegante, o pereche de botine din piele întoarsă vor fi mereu ideale. În completarea acestora poți veni cu o poșetă asemeni GF2355. Cu designul său deosebit vei atrage toate privirile și nu numai. Dacă nu îți place să o porți ca atare, interiorul gentuței este prevăzut cu un pouch detașabil pe care îl vei putea accesoriza ținutei tale. De asemenea, vei putea îndrăzni pentru un palton mai special, rozul prăfuit al gentuței și bejul închis al botinelor putând completa orice alt tip de culoare.

Ținutele office și accesoriile

Dacă nu a devenit o posibilitate și pentru tine ca munca de birou să se desfășoare de acasă, încă trebuie să ai grija outfit-urilor. Avem o soluție și pentru tine, cea care încă mai mergi la birou, iar accesoriile sunt o necesitate. Poți opta pentru o pereche de pantofi stiletto maro, cămașa și fusta/pantalonii care sunt nelipsite, iar în completare poți veni cu o geantă de tipul GF2722. Spațioasă, modernă și destul de disponibilă în combinații cu o varietate de culori și imprimeuri, o vei putea asorta ținutei tale fără probleme.

Așadar, după cum ai aflat în rândurile de mai sus, moda se schimbă când nu te aștepți. Ideal este ca până îndrăznești să faci combinații de nuanțe, să rămâi la asortarea genților cu pantofii. Așa ești sigură că nu vei da greș cu outfit-ul tău. Rămâi cu ochii pe blog-ul nostru pentru viitoarele articole care cu siguranță nu te vor dezamăgi. Desigur și pentru o nouă inspirație care să îți vină în ajutor. 😀

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus