Tipuri de genți: cum și când le purtăm?

Tipuri de genți: cum și când le purtăm este, probabil, pentru multe dintre noi o dilemă cu un traseu lung spre rezolvare. Gențile, pe lângă faptul că ne accesorizează ținutele, au devenit un punct de sprijin în ceea ce privește depozitarea lucrurilor noastre zilnice. Nu o să vezi niciodată, în era în care trăim, ca o femeie să își poarte lucrurile personale într-o pungă, sau pur și simplu în mână. Acest lucru denotă personalitate femeii cât și bunele maniere. Mereu va fi acolo o geantă cât de mică, un port-fard etc. care să ne ajute în a ne depozita lucrușoarele. Despre cum să fii organizată, asortată pe timp de toamnă și accesorizată corespunzător, vom vorbi în materialul ce urmează.

Tipuri de genți: cum și când le purtăm?

Nu demult, gențile au devenit accesoriile indispensabile femeilor, fără de care viața lor nu ar mai fi la fel. Ce e drept, etapa prin care trece o femeie pentru a-și găsi accesoriile perfecte, este destul de dificilă, iar cum să le poarte este și mai greu. Motiv pentru care, în rândurile ce urmează, ideile și inspirația fashion vor da curs unor outfit-uri de poveste.

Gențile de mână

Gențile de mână sunt acele tipuri de accesorii care devin cele mai la îndemână atunci când ești în grabă. Te-ai îmbrăcat, ai luat o pereche de încălțări și nu știi ce geantă să iei cu tine. Ei bine, gențile de mână le poți purta după cum bine le spune și numele, în mână, sau pe braț, eventual mai au și o bretea detașabilă care permite și purtarea lor pe umăr. Sunt cele mai simple și accesibile accesorii de purtat, însă nu cele din urmă. Fii atentă că nu se asortează la orice. Câteva exemple de genți de mână poți observa mai jos:

ModelulGF2143

Un accesoriu destul de complex în ceea ce privește culorile, ce poate fi purtat în mână, dar și pe umăr cu ajutorul curelei detașabile. Poate completa cu succes ținutele de zi, oferindu-le plusul de culoare de care acestea au nevoie.


Geanta piele multicolor imprimeu sarpe GF2143
Geanta piele multicolor imprimeu sarpe GF2143

Geanta GF2648

Un model cu imprimeu paisley îți va da mereu eleganța de care ai nevoie, deci îl poți purta la o ținută casual sau casual-elegantă. Se poate purta în mână, pe braț și la nevoie chiar pe umăr, având și o curea detașabilă.


Geanta piele cu imprimeu paisley /negru GF2648
Geanta piele cu imprimeu paisley /negru GF2648

Gențile de umăr

Gențile de umăr reprezintă alternativa potrivită atunci când știi că ai o zi aglomerată și super multe lucruri de luat cu tine. Totodată, este și una dintre cele mai comode variante pentru spatele tău. Cu siguranță asta îți dorești și tu. Un model practic și cât mai comod pentru a te ajuta în deplasarea lucrurilor de care ai nevoie în ziua respectivă.

Modelul GF827

Practică, vioaie și încăpătoare, gentuța din piele naturală, cu imprimeu floral, este perfectă pentru ținutele de zi. Poate fi purtată în mână, pe braț, dar și pe umăr, având o bretea detașabilă, dar și un mâner lung.


Geanta piele verde GF827
Geanta piele verde GF827

Geanta GF2643

Un accesoriu practic și util în zilele aglomerate în care ai în plan să îți iei cu tine chiar și ce nu-ți trebuie. Poți purta geanta în mână, pe braț, dar și pe umăr. O poți asorta cel mai bine ținutelor smart-casual sau celor business.


Geanta piele maro /paisley GF2643
Geanta piele maro /paisley GF2643

Gentuța GF444

Când vrei să fii puțin mai lejeră poți opta pentru tipul de accesoriu ce nu se afirmă printr-o mărime exagerată. O gentuță de mărime medie e mai mult decât perfectă pentru ieșirile la terasă sau pentru o plimbare în parc. O vei putea purta, desigur, în mână ori pe umăr cu ajutorul curelei detașabile.


Gentuta piele galbena GF444
Gentuta piele galbena GF444
Rucsacurile

Rucsacul este tipul de accesoriu pe care nici nu simți că îl ai. Pe cât de practic e, pe atât de confortabil și spațios devine atunci când ai nevoie de o mulțime de lucruri. Dacă ai rucsacul cu tine, poți spune că dispui de tot ceea ce ai nevoie. De asemenea, rucsacul, ca accesoriu, îl poți purta în diverse combinații, fie la ținutele de zi, fie la cele casual și chiar celor sport.

Modelul GF803

Un astfel de model îl vei putea purta ca geantă pe umăr sau ca rucsac pe ambii umeri, e la liberă alegere. Însă, recomandat este să îl porți, în primul rând așa cum te simți tu bine, iar în al doilea, în funcție de ținuta pe care o vei purta. Categoric nu se va potrivi unei ținute sport. Va fi un exemplu de așa nu.


Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803
Geanta piele bleumarin tip rucsac GF803

Rucsacul GF1637

Dacă vrei să fii o apariție ieșită din comun, ideal ar fi să optezi pentru rucsacul cu imprimeu șarpe. Îl vei putea asorta unor ținute lejere, fără prea multă bătaie de cap. Poate fi purtat atât în mână, cât și pe umăr ca geantă, ori pe ambii umeri ca rucsac.


Rucsac piele bej imprimeu sarpe GF1637
Rucsac piele bej imprimeu sarpe GF1637

🧡 Orice ai face, nu ezita niciodată să îți cumperi acele tipuri de genți, poșete sau rucsacul mult dorit. O dorință nesatisfăcută duce la neîmplinirea emoțională a propriei persoane. E ca atunci când îți este foame și nu îți îndeplinești poftele.

Iar după cum bine spune citatul Iubirea la bărbați trece prin stomac, pentru femei e valabilă varianta cu orice geantă îi vei lua, te va iubi mai mult. Nu știm câți bărbați au citit sfaturile despre moda femeilor, însă pentru cei ce au ajuns aici, sperăm că le-am dat idei bune. 😆

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus