De ce femeilor le place sa cumpere genti scumpe?

Femeile si gentile scumpe

Gentile scumpe au un motiv pentru care detin un pret ridicat, iar femeile au un al 6-lea simt pentru calitate. Lucru bine facut si frumos croit, care nu poate fi ignorat. Ele simt pasiunea si daruirea care s-a pus in acea gentuta, atentia cu care a fost construita. Simt in modelul gentutei entuziasmul designerului care a facut-o si valoarea imaginatiei cu care a fost creata geanta.

De ce vor femeile genti scumpe? Pentru ca nimic nu se compara cu o geanta a carei calitate se simte pe umarul tau si a carui design canta entuziasmul cu care este purtata. Femeilor le place sa dea banii pe calitate si pe modelul perfect. Atunci cand vad ceva care le place cu adevarat este greu sa se abtina. Dar si mai greu sa nu se entuziasmeze, insa mereu este o reflexie anterioara achizitionarii. De obicei femeilor carora le place sa cumpere genti scumpe sunt si destul de greu de satisfacut. Ele vor totul sau nimic, nu se multumesc cu putin. Caci de ce ar trebui sa faca asta? Sunt femei independente, cum ar trebui sa fie orice femeie, si merita ce este mai bun si mai frumos.Genti din piele naturala

Secretul gentilor scumpe

Un lucru si mai important, care le intereseaza cel mai mult pe femei, este sa gaseasca acel model care sa le faca sa nu se mai gandeasca nici o secunda la cati bani cheltuie pe geanta, ci ceea ce i se ofera in schimb . Femeia nu cumpara pur si simplu o geanta. Ci acel ceva care o face sa zambeasca pe strada si care ii lumineaza cotidianul. Este un rush nespus atunci cand o femeie cu imaginatie gaseste un produs care se potriveste cu ceea ce isi imagina ea demult ca fiind geanta perfecta. Produsul isi merita toti banii pentru ca femeia nu cumpara doar geanta, ci si bucuria de a purta ceva care ii place cu adevarat. Ceva care ii pune in evidenta sentimentele, capriciile si ceea ce doreste sa comunice prin tinuta ei. Si nu in ultimul rand, ceva care ii maguleste formele si ii extinde personalitatea. Acest lucru nu inseamna ca va fi pacalita, caci o femeie va cauta mereu oferta cea mai buna.

Genti piele

Toate acestea nu le poti gasi in orice geanta de duzina, care probabil ar fi mai ieftina. Insa nu poate multumi o femeie cu imaginatie si standarde personale bine stabilite.  Asa ca femeile prefera sa caute si sa achizitioneze gentute in care chiar s-a pus interes, intentie si atentie atunci cand au fost facute, pentru ca acestea se vor reflecta mai tarziu in tinuta lor, o astfel de alegere nu poate fi niciodata regretata. Asa ca doamnelor nu mai incercati sa va gasiti scuze pentru faptul ca va place sa cumparati gentute scumpe, aveti incredere in instinctul vostru si rasfatati-va cu calitate!

Echipa Manier.ro

5Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus