Elementul Apei face valuri cu noi reduceri!

Alunga frigul cu un pic de culoare in saptamana colorata

Apa este un element vital in viata noastra asa ca sarbatoreste cu reduceri de neratat de pe Manier. Ne curata, ne hidrateaza, este leaganul vietii. In aceasta saptamana celebram impreuna cu Manier ultimul dintre cele patru elemente, cu reduceri substantiale de 25 % la orice gentuta mov, albastra sau verde. In saptamana 16-21 februarie te bucuri de culorile tale preferate la un pret redus. Poarta doar o singura culoare sau bucura-te de toate trei saptamana aceasta, Manier iti aduce promotii reconfortante!apa

In aceasta saptamana fii romantic, fii creativ, fii flexibil!

Manier aduce in ultima parte a lunii februarie noi reduceri tentante, pentru a 4-a saptamana consecutiv, la gentutele care striga romantism, creativitate si flexibilitate! Dedicam aceasta saptamana doamnelor si domnisoarelor care nu au uitat ca sunt frumoase, creative si originale. Culorile Mov, Albastru si Verde, sunt culori placute mai ales in anotimpul de iarna. Movul, culoarea celor cu pofta de seri romantice, este o culoare profunda care fascineaza ochiul oricui. Albastru in toate nuantele lui celebreaza Elementul Apei si te imbie la visare spre un cer nesfarsit de intins sau o apa adanca si calma. Verdere este culoare regenerarii si a compasiunii care va oferi tinutei tale prospetime de fiecare data.

Manier.ro iti propune combinarea fortei terapeutice a culorilor de saptamana aceasta cu dragostea pentru bun gust. Fii creativ atunci cand imbini culorile, nuantele, tesaturile, etc. Manier te ajuta sa iti asortezi geanta cu pofta ta de viata. Alege in aceasta sapatamana sa iti reimprospatezi garderoba cu un accesoriu “must have” mov, albastru, sau poate chiar verde.

Manier recomanda modelul perfect

O saptamana plina de culori! Manier iti ofera reduceri pe alese. Celebreaza Elemental Apa cu flexibilitatea pe care ti-o ofera Manier in a-ti alege geanta perfecta in culori care sa te inspire spre relaxare si romantism si care sa iti dea un refresh din iarna care se apropie de sfarsit. Recomandam Geanta de piele verde turcoaz, care deja ne orienteaza emotiile spre cerul senin si aduce cu sine o schimbare in atitudinea noastra, suntem mai veseli, mai proaspeti, mai dornici de miscare. Acest model exprima o nonsalanta si o deschidere spre nou, o invocatie la distractie si la amintiri placute. Un alt model pe care Manier il recomanda este Geanta piele ecologica verde/caramiziu. Aceasta gentuta din piele naturala este perfecta pentru tine atunci cand esti gata de drum. Foarte incapatoare, dar si discreta, iti ofera exact ce ai nevoie in zilele agitate. Un acesoriu perfect pentru atunci cand vrei putina culoare, dar si un prieten de nadejde care sa te ajute sa aduci acasa in siguranta toate lucrurile pe care le iei cu tine peste zi.

Geanta este un sfetnic de incredere al femeilor, iar calitatea este un atu foarte important in alegerea gentilor, culoarea este un alt factor important, caci culoarea potrivita te poate scoate oricand dintr-o situatie nepotrivita. Daca din garderoba ta lipseste culoarea, profita de reducerile Manier din aceasta saptamana si coloreaza-ti garderoba! Fii flexibil ca Elementul Apei, fii colorat in aceasta saptamana cu Manier!

Echipa Manier.ro !

18Shares
Înapoi sus