Ce ar trebui să știi despre gențile cu imprimeu?

În articolul de astăzi îți vom dezvălui ce ar trebui să știi despre gențile cu imprimeu. Fiind o piesă pretențioasă din garderoba unei femei, geanta cu imprimeu necesită o atenție mai specială. De ce? Pentru că modul în care decizi să o combini outfit-urilor tale poate strica ușor farmecul pe care un astfel de accesoriu îl are. Indiferent că vorbim de gentile cu imprimeuri florale, animal print, șarpe, etc. acestora trebuie acordată o atenție specială.

Gențile cu imprimeu

Chiar dacă ai sau nu un asemenea accesoriu în garderoba ta, indicat ar fi să știi aceste mici trucuri pe care ți le vom destăinui.

😃 Tips & tricks by Manier: Pentru outfit-uri reușite și stilate, evitați excesul de imprimeuri.

Atunci când vorbim despre gențile de damă ciolorate, simple, matlasate, etc. lucrurile sunt mai simple. Însă, când vine vorba de imprimeuri, lucrurile se complică puțin. Se complică în sensul că accesorizarea lor devine puțin mai greoaie, iar de cele mai multe ori tindem să ignorăm sfaturile de modă și să ne-o creeăm pe a noastră proprie.

Mai jos îți vom specifica câteva trucuri pentru fiecare imprimeu în parte pentru a nu mai repeta greșeala și în viitor.

Imprimeuri florale


Geanta piele lila imprimeu floral mic GF1755
Geanta piele lila imprimeu floral mic GF1755

Dacă ne citiți de ceva vreme, poate că ați observat că am mai abordat subiectul cu imprimeurile florale și în acest articol recent. Însă, am abordat subiectul în principal cu câteva exemple de genți cu care ți-ai putea completa garderoba de vară. Ei bine, ceea ce probabil nu știai, urmează să afli în rândurile ce urmează. Imprimeul floral pare ușor de asortat când vine vorba de ținutele de vară, însă chiar și în acest caz, trebuie să acorzi puțină atenție următorului aspect.

Nu trebuie să alegi mai multe accesorii cu imprimeu floral. Cel mult 2 articole sunt recomandate. Spre exemplu, dacă alegi o geanta cu imprimeu floral, ai un accesoriu complex prin culorile și design-ul său. Astfel, nu mai este nevoie de prea multă atenție și în ceea ce privește ținuta. O rochie lejeră în nuanțe pastelate va fi mai mult decât ceea ce trebuie. Eventual, poți adăuga o brățară sau o eșarfă drept accesoriu pentru a completă mai armonios outfit-ul.

Animal-print-ul

Deseori, din frica de a nu da greș, ne conformăm cu accesoriile clasice, în nuanțele uzuale de negru, maro, albastru. Dar te-ai gândit vreodată cât de ușor ar fi să asortezi o geantă cu animal print ținutei tale? Important este să ai grijă să nu adaugi mai mult de o piesă vestimentară cu animal prinț outfit-ului tău. Altfel, tot efortul tău de a ieși în evidență se va transforma într-un total eșec. Dacă te hotărăști să optezi pentru o gentuță cu animal print, atunci ținuta ta să fie una simplă, într-o singură culoare. Geanta va avea grijă să scoată tot ce e mai bun la suprafață.


Gentuta piele animal print neagra GF1242
Gentuta piele animal print neagra GF1242
Imprimeul de șarpe

Iar când vine vorba de imprimeurile șarpe, totul se rezumă complicat. Însă întrebarea este de ce vrei mereu să fii într-o monotonie continuă, cu aceleași accesorii clasice de care toată lumea se agață? Nu totul este așa de simplu precum pare, însă nu e nici dificil dacă îți dorești cu adevărat să faci o schimbare. Despre cum poți asorta imprimeu de șarpe am detaliat în acest articol. Așa că, dacă îți dorești un nou look și o garderobă de invidiat, citește-ne sfaturile și nu vei mai avea rețineri.


Gentuta piele sarpe rosu GF1454
Gentuta piele sarpe rosu GF1454

Te-am convins și pe tine că imprimeurile nu sunt chiar atât de speriat precum păreau? Dacă da, scrie-ne în comentarii ce imprimeu porți cel mai des și cum îl asortezi.

🧡 Te așteptăm și săptămâna viitoare cu un nou subiect de abordat. Și cel mai important, cu noi sfaturi stilate pentru garderoba ta.

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus