Genti de voiaj

Toata lumea poarta genti de voiaj. Devin un accesoriu de nelipsit atunci cand plecam in vacanta. Sunt perfecte pentru o escapada de week-end sau cand ne mutam pentru perioade scurte.

Gentile de voiaj, o istorie care continua

Aruncand o privire in timp, odata cu emanciparea omenirii si calatoriile tot mai dese, a urmat firesc, aparitia gentilor de voiaj. Primele articole de acest fel au aparut dupa 1800, cand Louis Vuitton si-a decis iesirea din anonimat, producand o serie de geamantane si articole de voiaj.

genti voiajgenti voiaj

Creatia i-a fost inspirata de valizele de lemn ale soldatilor, cu care acestia plecau in armata. Alegerea i-a fost de un real succes, publicul fiind extrem de incantat. Pastra forma cuferelor din lemn masiv, dar materialele erau mai usoare si mai fine. Astfel, au putut fi transportate chiar si cu trenul.

genti voiajgenti voiajgenti voiaj

Sunt unisex

Prin anvergura lor, pareau sa fi fost construite pentru a fi purtate doar de catre barbati. Apoi, cu trecerea timpului, materialele, dimensiunile si felul confectionarii gentilor si geamantanelor au variat tot mai mult. Astfel, au putut fi purtate si de catre doamne, pastrandu-le finetea si eleganta, chiar si cand aveau bagaje. In zilele noastre, gentile de voiaj sunt confectionate din materiale diverse, precum neopren, gore-tex, piele sau polietilena. Sunt comode, mai usoare si mai elegante.

genti voiajgenti voiaj

Genti cu Maniere

Alegem astfel sa va prezentam gama gentilor de voiaj de la Manier.ro . Aceasta apartine in stilurilor casual, elegant sau business. Deci, gentile vor fi potrivite aproape oricui si vor satisface chiar si cele mai fine gusturi.

Toate gentile Manier sunt confectionate manual din piele naturala de bovina 100% si sunt produse in Italia. Sunt lucrate atent si delicat, la standarde inalte. Stiind ca suntem diferiti si cu preferinte diverse, ne straduim sa fim pe placul tuturor, confectionand genti din materiale fine, rezistente si de cea mai buna calitate.

Geanta de voiaj maro roscat din piele GV005
Geanta de voiaj maro roscat din piele GV005

Geanta de voiaj maro roscat din piele GV005

Gentile Manier confera siguranta, calitate si eleganta. Modul compartimentarii permite aranjarea lucrurilor necesare unei calatorii perfecte. Sistemele de prindere dar si de inchidere asigura o purtare lejera a gentii, pe mana sau pe umar. Compartimentele separate permit purtarea obiectelor dure sau a incaltamintei in partea de jos a gentii. Modul de tratare a pielii din care sunt confectionate aceste genti de voiaj face ca ele sa fie impermeabile, rezistente la intemperii si in timp.

Daca v-am starnit curiozitatea, va invitam pe site-ul Manier.ro, pentru a descoperi si celelalte genti de voiaj dar si alte articole pentru dama si barbati.

Vezi toate gentile de voiaj AICI

 Cu drag, echipa Manier.ro
0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Geanta de voiaj: cum o alegi? - PERSONAL STYLE

Lasă un răspuns

Înapoi sus