Poșeta perfectă de vară – ideal de… asortat!

Poșeta perfectă de vară este accesoriul cel mai căutat de iubitoarele de fashion în acest anotimp. Vara aceasta ne vom bucura de aventuri de poveste și vom avea alături de noi cele mai utile și stilate accesorii din 100% piele naturală. Vezi aici ce vestește vara aceasta în materie de tendințe și inspiră-te din următorul articol pentru garderoba ta perfectă. 

Poșeta perfectă de vară – ideal de FASHION!


Geanta piele neagra GF709
Geanta piele neagra GF709

Poșetele fashion au început să câștige o popularitate cât mai mare, elementele stilului matlasat regăsindu-se la toți designerii mari. Detaliile aurii sau argintii, lanțurile spectaculoase și compartimentarea generoasă cucerește vara aceasta. 

Femeile pasionate de modă reușesc, prin accesoriul ideal de asortat, să scoată în evidență orice ținută, profitând totodată de confortul mult dorit. 

Recomandăm modelul matlasat GF709 pentru garderoba ta. Asortează-l cu orice ținută colorată și defilează cu stil! 

Geanta perfectă de vară – ideal de PRACTICĂ! 


Rucsac dama piele bleumarin GF2375
Rucsac dama piele bleumarin GF2375

Obține un look sport chic printr-un accesoriu ideal de… practic! Rucsacul albastru din 100% piele naturală este gata să te acompanieze în aventurile tale de pe munte sau de la mare. Fiind ușurel, bine compartimentat și cu baretele sigure și confortabile, rucsacul este accesoriul perfect pentru o vară plină de aventuri. Fiind în mare vogă anul acesta, culoarea lui 2020 se va potrivi perfect unei ținute smart casual și va atrage cu siguranță atenție celor din jur. 

Dacă nu te încântă în mod deosebit culoarea albastru, atunci găsești și celelalte nuanțe în care este disponibil modelul pe site-ul nostru.

Spor la aventuri!

Poșeta perfectă de vară – ideal de PARTY! 


Gentuta dama piele lucioasa roz prafuit GF2437
Gentuta dama piele lucioasa roz prafuit GF2437

Gentuțele lăcuite n-au lipsit niciodată din atenția creatorilor de modă, dar acum au revenit, mai mult ca oricând, cu forțe proaspete, făcând parte din tendințele sezonului vară 2020. Clutchurile ideale de party sunt un must-have în garderoba oricărei femei și pot fi asortate atât rochiilor sofisticate, cât și modelelor clasice feminine.

P.S. Ca să ieși în evidență, caută și celelalte nuanțe ale modelului GF2437. Nu vei regreta! 

Accesoriul perfect de vară – ideal de ACCESIBIL!

Borseta rosie GF2201
Borseta rosie GF2201

Borsetele calitative sunt noile accesorii care au luat cu asalt piața modei. Accesibile, practice și ușor de asortat, borsetele au cucerit în special audiența tânără, fiind de nelipsit la concerte sau petreceri. Aceste modele pot fi purtate însă și la plimbările relaxante din vacanță, dar pot fi asortate și ținutelor casual, de zi cu zi. 

Modelul roșu GF2201 impresionează prin calitatea garantată, dar și compartimentele sigure. Sistemul de închidere cu fermoar este marcă a siguranței, dar este și un detaliu cuceritor.

Află mai multe despre dimensiunile modelului pe site-ul nostru. 

Tendințele din modă reprezintă punctul de plecare în alegerea accesoriilor perfecte pentru vară. Cu toate acestea, cel mai important este să ținem cont de ceea ce ne place și ne face să ne simțim bine în pielea noastră.

Echipa Manier îți urează o vară plină de aventuri și spor la cumpărăturile stilate! 

0Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus