Produsele din piele 100% naturală: cu și despre ele

Produsele din piele 100% naturală sunt la mare căutare atunci când vine vorba de o accesorizare ca la carte. Fiecare dintre noi, probabil, la un moment dat, și-a dorit ca outfit-ul său să fie unul demn de toate laudele și privirile. Pentru acesta este necesară o atenție pe măsură în ceea ce privește materialul și calitatea ce reprezintă ținuta. Astfel, rândurile de mai jos vor veni cu idei și sfaturi ce promit să te ajute în deslușirea dilemelor tale fashion. De asemenea, pentru câteva propuneri de accesorii ce îți pot completa diverse ținute, poți urmări materialul anterior, în care ideile despre cum să porți diferite tipuri de genți te inspiră pentru o sesiune de shopping.

Produsele din piele 100% naturală

Atunci când îți dorești produse de calitate, sau mai bine zis, când te gândești la un produs calitativ, spui piele 100% naturală. Nu ai cum să dai greș cu acest material, fie că este vorba de genți, portofele, îmbrăcăminte, încălțăminte și multe alte accesorii. Astăzi, însă, este vorba despre accesoriile care nu trebuie să îți lipsească niciodată. De la modul cum sunt ele confecționate, până la etapa de îngrijire a acestora, vei putea afla din următoarele rânduri.

Accesorii din piele naturală

Cum recunoști pielea 100% naturală?

De multe ori, când cumpărăm un articol, ne lăsăm în baza brand-ului, a etichetei și a multor alte influențe. Iar testarea personală a produsului aproape că nu își face apariția. Această etapă poate fi cu adevărat o problemă atunci când nu știi principalele trucuri pentru a testa o piele 100% naturală. Ei bine, câteva dintre ele le poți învăța de la noi, unele le vei putea testa pe loc, altele acasă:

1. Poți folosi unghia pentru a testa rezistența materialului:

✅ urma dispare

❌ vei zgâria materialul

2. Cum se simte o piele naturală la atingere:

✅ suplă și fină, fără cute

❌ rigidă și elastică

3. Te poți ghida după porii acesteia:

✅ pori neregulați

❌ distribuire aproape perfectă

4. Poți folosi flacăra unei brichete pentru a testa rezistența:

✅ rămâne la fel

❌ se încrețește, se topește ori se cojește

Accesoriile din piele naturală

Dacă ai prins ideile de bază despre cum să recunoști o piele naturală, atunci poți trece la o sesiune de shopping. Vei avea disponibil pe Manier.ro o gamă variată de accesorii cu care îți vei putea completa ținutele.

👉 Genți piele:

Gențile din piele vor fi mereu un must have în garderoba oricărei femei. Aduc cu ele un plus de eleganță, stil, rafinament și bun gust, de care orice accesoriu ar avea nevoie pentru a se asorta ținutelor.

👉 Portofele piele:

Dacă ai o poșetă din piele, neapărat portofelul trebuie să îi calce pe umeri. Nu se știe niciodată cum se ivește ocazia să îl afișezi în public și să strici toată impresia pe care ai făcut-o cu geanta din 100% piele naturală. Așa că mai bine optează pentru un model de portofel din piele pentru a avea outfit-ul complet și corect accesorizat.

👉 Curele din piele:

Curelele din piele sunt accesoriile ce pot completa ținutele ce vin la pachet cu acele zile fără inspirație. Pentru a preveni acele zile să fie mai rele decât le descrie cuvântul, un must have ar fi o curea din piele naturală.

Curele din piele
Produse marca Made în Italy și fabricarea lor

Italia se dovedește a fi printre țările ce preiau poziția de lider în ale comerțului și exporturilor, fiind și o țară extrem de industrializată. Este recunoscută, de asemenea pentru calitatea produselor fabricate și pentru finețea cu care accesoriile sunt aduse în forma finală. Procesul de fabricare este unul de lungă durată, fiind necesare mai multe etape pentru finalizarea accesoriilor.

1. În primul rând, necesitate clientului este sursa de inspirație a celui ce pune în aplicare un proiect. Nevoia consumatorului primează, fapt ce devine prioritară. Astfel, fiecare producător trebuie să își imagineze întrebuințările unui accesoriu. La ce poți să îl asortezi, ce poți depozita în el, cum poți să îl porți etc

2. În al doilea rând, alt factor ce intervine în realizarea produsului este materialul. Odată ce prima etapă este îndeplinită, cea de a doua se aplică în funcție de nevoi. Astfel, dacă proiectul este unul bine stabilit de la început, economisești atât timp cât și bani.

3. După ce s-au urmat pașii anteriori, se trece la pasul propriu-zis de proiectare al produsului. Pentru o mai bună derulare a procesului de fabricare, întâi de toate, se face o machetă din hârtie pentru a vedea exact spațiul de care geanta în devenire va dispune.

4. Alegerea materialului este destul de anevoioasă pentru că trebuie avuți în vedere anumiți factori precum exteriorul, interiorul, accesoriile produsului.

5. Un alt aspect destul de important este culoarea, care nu neapărat trebuie să fie neagră.

6. În cele din urmă, după ce toate piesele sunt gata, se poate începe asamblarea aferentă produsului finit.

Cum întreții produsele din piele?
Portofele din piele naturală
Portofele din piele naturală

Am vorbit de cum să recunoști produsele din piele 100% naturală, despre produsele în sine, despre fabricarea lor, dar a venit timpul să detaliem puțin și procesul de întreținere al acestor. Ei bine, de multe ori se întâmplă să cumpărăm un produs, să îl folosim, iar după un timp să nu ne mai placă din diverse motive. Te-ai întrebat oare de ce?

Noi avem și răspunsul, dar și soluția la întrebare.

👉 Pentru că nu ne îngrijim lucrurile, acestea ajung în starea de care nu ne mai face plăcere să le purtăm.

👉 Ca să arate mereu îngrijite și ca noi, produsele din piele naturală au nevoie de o atenție specială în materie de întreținere. Mai jos ai pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea produsele mereu ca noi:

– pentru a curăța pielea naturală, ai nevoie de o soluție specială pentru acest tip de material, soluție ce nu doar curăță, ci o și protejează;

– încearcă să renunți la lucrurile nefolositoare din geanta ta pentru a nu risca o deformare a acesteia din cauza greutății prea mari;

– pentru orice eventualitate, evită îmbrăcămintea de culoare diferită față de geantă pentru că e posibil să aibă loc un transfer de culori

Sperăm că sfaturile și ideile noastre te-au pus în temă cu ce presupune un produs din piele 100% naturală. Sperăm, de asemenea, că te-am convins să ai în garderoba ta un accesoriul din piele pentru o mai bună stimă de sine. Pentru alte sfaturi stilate și idei de fashion, accesează cu încredere blogul și site-ul Manier.ro.

0Shares

Un comentariu

  1. Pingback: Mesajul din geanta din piele * ADN de Femeie

Lasă un răspuns

Înapoi sus