Sfaturi si produse cosmetice pe timp de vara

In acest articol vom vorbi despre ce produse cosmetice poti folosi pe timp de vara, si ulterior iti vom da cateva sfaturi pe aceasta tema. Pentru ca, da, vara pielea noastra are de suferit! De cele mai multe ori, tenul are un aspect mai gras, mai deshidratat sau iritat. Acest lucru se intampla din cauza razelor UV si a caldurii, care favorizeaza excesul de sebum, sau a vantului si apei sarate de mare care usuca tenul.

Manier este insa alaturi de tine, cu sfaturi utile si produse de calitate care te vor ajuta sa ai o piele sanatoasa si vara!

Cateva sfaturi utile:

  • Demacheaza-te atat dimineata cat si seara! Acest sfat este valabil pentru toate tipurile de ten, de la cel gras la cel uscat.
  • Foloseste creme sau fond de ten cu factor de protectie (UVA si UVB). Astfel, vei evita posibilitatea apritiei unor pete maronii sau accentuarii pistruilor.
  • Consuma mai mult calciu pe perioada verii.
  • Cremele cu vitamina E previn aparitia eruptiilor vulcanice.
  • Baile solare si marine au efecte pozitive asupra tenului gras.
  • Beti multa apa pe toata perioada zilei, nu doar pentru a compensa umiditatea pierduta prin transpiratie ci pentru eliminarea toxinelor.
  • In timpul verii, foloseste putine condimente, evita mancarurile acre si sarate, prefera-le pe cele cu gust dulce, amar si astringent. Efectele molesitoare ale acestui anotimp pot fi evitate daca se consuma lapte, unt clarificat si orez.
  • Asigura-te ca ai un somn odihnitor in fiecare noapte prin mentinerea unui dormitor racoros si confortabil, prin alegerea unor pijamale si asternuturi din materiale natural si racoroase precum matasea, inul sau bumbacul.
  • Cel putin o data pe saptamana folositi o masca de hidratare a tenului pe baza de fructe (caise, struguri, avocado) sau legume (castravete, morcov).
  • In fiecare seara, spalati-va ochii cu multa apa rece. Este indicat sa folositi comprese pe care sa le mentineti pe ochii inchisi, timp de 10 min. Pentru aceasta, puteti folosi apa rece sau apa de trandafiri.

Iata cateva produse Manier dis sectiune de produse cosmetice care te vor ajuta sa ai un ten perfect in aceasta vara:

 Apa de trandafiri Jacob Hooy 500 ml
Apa de trandafiri Jacob Hooy 500 ml
 Lapte de curatare a tenului cu Cimbru si Castravete
Lapte de curatare a tenului cu Cimbru si Castravete
 Gel de corp si maini cu Aloe Vera
Gel de corp si maini cu Aloe Vera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CU DRAG,

ECHIPA MANIER.RO

1Shares

Lasă un răspuns

Înapoi sus